DIY

PREPPING YOUR CHRISTMAS TREE

with bow.jpg

De Sint is nog maar net het land uit of de kinderen staan al te popelen om de kerstboom te versieren. Dit weekend moest dit dringend gebeuren volgens mijn oudste dochter. En zo het geschiedde.

Ieder jaar krijg ikΒ er eentjeΒ van mijn ouders cadeau. Wel het zit zo, ze kopen er eentje. We verzorgen hem zo goed mogelijk. Planten hem na kerst in de tuin en als hij het jaar heeft overleeft en er ‘Christmas proof’ uitziet, wordt hij het jaar daarna terug in huis gebracht.

Hij staat dus in een emmer om hem makkelijk water te geven en om de overlevingskansen te verhogen. Maar die emmers, tja die zijn gewoon lelijk. Normaal gezien doe ik er een soort van rieten constructie rond, wat toch niet helemaal ideaal is.

Dit jaar heb ik eens iets anders geprobeerd.

Van een oude papieren shopping bag, heb ik een kerstboommand in papier gemaakt.

Gewoon de papieren tas voorzichtig open vouwen, de oortjes er af knippen, rond de emmer vouwen en achteraan vastnieten. Et voila, klaar is keer. Met de rode strik er rond wordt het extra feestelijk, maar je kan hem ook laten versieren door de kids met gouden sterren of witte sneeuwsterren afhankelijk van je kerstdecoratie.

Be inspired πŸ˜‰

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s