FASHION · LOOKS · PRELOVED

STRIPES AND GOLD

outfit4

Let me introduce you … mijn allereerste outfitpost… Een paar weken terug gingen we op bezoek bij familie in Nederland and this was my outfit of the day πŸ™‚

Mijn lederen biker jacket heb ik gescoord op 2dehands.be. Normaal haal ik mijn items bij de verkoper op, maarΒ deze woonde aan de andere kant van het land dus liet ik het pakje opsturen via de post. De verkoper gaf wel vertrouwen maar het is toch wat akelig. Zal het wel aankomen ? Hebben ze het wel degelijk verstuurd ? Zal het er ok uitzien ?

But it all worked out fine πŸ™‚ … en het jasje is een van mijn favo items in m’n kast. De trui met goud gelamineerd heb ik in sale gevonden bij LolaLiza. De lange rok met strepen vond ik bij JBC en heeft een gouden tailleband.

So something old, something new and a lot of gold. But hey,Β sometimes we just need to shine a little, right ? Β πŸ™‚

WEARING :

Leather Biker Jacket – Maje (bought secondhand at 2dehands.be)

Gold Laminated Sweater – LolaLiza

Long Striped Skirt – JBC

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s