FASHION · PRELOVED

POP COLOURS

Knipsel3

So… Ik heb een paar tassen op m’n tweedehands verlanglijstje staan. Eentje heb ik gevonden op m’n favoriete tweedehandssite 2dehands.be. De andere vond ik via Instagram.

Voor tweedehands designerbags ben ik altijd voorzichtig en vraag ik veel info en foto’s voor ik in onderhandeling ga πŸ˜‰ Ik laat designertassen ook meestal controleren op purseblog.com om na te gaan of de tas authentiek is. We don’t wanna pay money for a fake one, right ?

De tassen die ik op het oog heb, zijn in felle pop colours.Β Degene die ik op tweedehands vond is bright yellow ❀ De andere is electric blue. Is het het goede weer dat me doet verlangen naar zo fel gekleurde tassen…Β Of de lente die echt gestart is ? I don’t know, what I do know is that I like them a lot.

De electric blue one heb ik ontdekt via Instagram. De shop Streisant uit Hasselt had me toegevoegd en zo heb ik de shop ontdekt. De selectie ziet er best wel ok uit. Enkel jammer dat het zo ver ligt. Effen vlug binnen springen zit er niet onmiddellijk in πŸ˜‰

Electric Blue Chanel BagΒ – Labelcrush

Bright Yellow Chanel Bag2dehands.be

Bron foto’s : Yellow Chanel Bag,Β Yellow Chanel Bag with Bomber,Β Blue Chanel Bag with Blue Skirt,Β Blue Chanel Bag with Scuba Outfit

 

 

 

One thought on “POP COLOURS

  1. Pingback: 100 BLOGPOSTS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s