FASHION · LOOKS

MY FRILL OBSESSION CONTINUES

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Een tijdje terug vond ik deze blouse bij Primark. Ik had al verschillende lookalikes bij andere merken gespot en tijdens mijnย kleine shopping freezy bij de low-budget-keten, ben ik toch overstag gegaan.

So mijn eerste item met frullen (of frills, ruches, fringes or how you like to call it) was een feit. Op Pasen droeg ik mijn nieuwe aankoop op een highwaisted skinny. Maar ik denk de blouse ook eens te combineren op een lange rok. Lijkt me best nog leuk.

Tweedehands ben ik ook op zoek gegaan naar deze trend en heb ik een leuke sweater van Pinko met frullen gevonden.

Check onderstaande link eens voor je 2nd hand catch of the week ๐Ÿ˜‰

Ruffled Sweaterย @ย 2dehands.be

 

Wearing :

Denim Blouse – Primark

Highwaisted Jeans – Primark

 

Alternatives also to be found at :

Rufflesย @ย Asos.com

Volantย @ย H&M

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s