FASHION · LOOKS · PRELOVED

A SUMMER FEELING

_KCC5069

Eindelijk was het daar. Het langverwachte zomergevoel. Het zonnetje scheen, het was ongeveer 20 graden. Tijd om eens een zomeroutfitje aan te trekken ๐Ÿ™‚

_KCC5006

De rok heb ik een aantal jaar geleden gekocht opย een shopping uitje met een aantal collega’s. Jawel, richting Primark. Toen hij nog niet in Gent gevestigd was en je nog helemaal tot Luik moest cruisen om daar eens zot te gaan doen. We raakten elkaar toen allemaal kwijt, overrompeld door het aanbod, de drukte, de prijzen,… ๐Ÿ™‚ Maar ondertussen kan je Primarken in Gent, dus lekker dichtbij. De aantal keren dat ik Primarkย bezoek sinds hij dichter is, is niet gestegen. Een paar maal per jaar, that’s it. Ik blijf meer een online shopper.

_KCC5087

De armband heb ik in London gekocht. Ik vond hem in een kleine vintage store in Kingly Court. Ik was onmiddellijk verliefd op de felgele kleur. Hij geeft je outfit direct een ‘colour boost’.

_KCC5035

Het tasje in riet vond ik een aantal jaar geleden op de rommelmarkt. Jawel, ook daar kan je leuke spullen scoren ๐Ÿ™‚ Ik heb er een volle euro voor betaald. Een koopje ๐Ÿ™‚

Met het beter weer in aantocht hoop ik terug toch enkele markten af te schuimen.ย Hebben jullie al leuke spullen gescoord op rommelmarkten ?

WEARING

Sweater – Primark

Long Skirt – Primark

Sunglasses – Fossil

Sneakers – found in Hong Kong (prince Edward area)

Bracelet – found in a vintage store in Kingly Court (London)

Handbag – found at a flea market

2 thoughts on “A SUMMER FEELING

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s