FASHION · PRELOVED

FINDING THAT PERFECT EVENING WEDDING PARTY DRESS – THE RESULT

choiceHet was zo fijn jullie reacties en comments te lezen op mijn blogpost ‘Finding that perfect wedding party dress‘. Na alles eens bij elkaar te plaatsen kwam uiteindelijk…

drum rolls…

Look 1 er het beste uit. Het was een bittere strijd met Look 3 en ik heb even het zinnetje ‘maar als rood niet mag voor een Chinees huwelijksfeest, zou ik voor 3 gaan’ genegeerd en jullie hart mee gevolgd.

Maar natuurlijk blijft het niet enkel bij een passessie met kledij uit eigen dressing. Ohh nee, het is gras altijd groener aan de overkant, toch ? Dus mijn jurkenzoektocht werd verder uitgebreid naar het wereldwijde web en mijn eerste stop was de tweedehands afdeling, whatelse 🙂

En natuurlijk vond ik een pareltje, en natuurlijk bleef die in m’n gedachten spoken dus na een paar overlegsessies met de verkoper, was de jurk mine. Ondertussen aangekomen en helemaal goedgekeurd. Foto’s volgen nog na het feest uiteraard. Maar nu nog even niet 🙂

Ondertussen ik deel wel graag met jullie mijn online vondsten toen ik op het wereldwijde web op zoek was naar ‘that perfect dress’. Hieronder vind je mijn selectie zowel nieuw als tweedehands.

Scores mogen altijd gegeven worden 😉

The new stuff :

Evening Dress – Demetrios * Evening Dress – Asos * Evening Dress – H&M

 

My secondhand selection :

Grey Evening Dress * Pink Evening Dress * Black Evening Dress – all at 2dehands.be

6 thoughts on “FINDING THAT PERFECT EVENING WEDDING PARTY DRESS – THE RESULT

  1. Ik vind die blauwe jurk prachtig! Ik heb dit weekend en trouw en had hem ook al voor mezelf op het oog. Ik wou hem je nog sturen omdat ik dacht dat het ook iets voor jou was… Dus ik ga voor de blauwe!!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s