FASHION · SHOPPING

MIJN EERSTE GASTBLOG

gastblog

Kennen jullie het concept van gastbloggen ? Je blogt dan bij een andere blogger op hun blog. Ik volg al een tijdje Debby The Chocoholic. Ze is een yogi die naast haar prachtige yoga-poses ook fijne recepten en lifestyle deelt. Super leuk om te lezen en je voelt dat dit meisje echt passie heeft voor die gezonde levensstijl en haar favoriete sport yoga.

Onlangs las ik de gastblog van Naomi op de blog van Debby. Onderaan die post las ik dat Debby ook open stond voor andere gastbloggers. Zag ik wel zitten, en na mijn voorstel, was Debby helemaal akkoord. Mijn eerste gastblog was born 🙂

Lezen jullie hier mee ? Ik deel mijn 6 favoriete sportleggings die sporten zo veel meer fun maken.

Have fun reading !

 

2 thoughts on “MIJN EERSTE GASTBLOG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s