FASHION · LOOKS

HOW TO WEAR A MAXI DRESS IN WINTERTIME

Processed with VSCO with  preset

Een maxi dress in de winter ? Het is nieuw voor me. Ik draag het graag in de zomer. Ja, ook al ben ik maar een 1 meter 60. Mijn gevoel is, ook al ben je niet groot, you can pull off a maxi dress of maxi skirt no matter what size you are. Gewoon eentje vinden in de juiste lengte, kleur of print en snit.

Processed with VSCO with  preset

Deze jurk vond ik bij Elle Milla. Ik vind ze persoonlijk heel vrouwelijk door de kant aan de neklijn en ze heeft een beetje een boho vibe door de frul (of hoe noem je dat al weer) aan de onderkant. Het stofje is licht en lekker flowy.

Processed with VSCO with  preset

De jurk heeft lange mouwen dus door dragen tijdens die hete zomerdagen zal niet gebeuren maar ik zal ze zeker verder dragen wanneer de zon begint door te breken en de temperatuur begint te stijgen.

Processed with VSCO with s2 preset

Mijn halsketting is een souvenier uit Japan. Een simpel zilveren veertje aan een lange ketting. Ik heb ze ondertussen al jaren maar ik draag ze nog altijd graag. Een juweel met een herinnering geeft toch dat ietsje meer niet ? 🙂

Processed with VSCO with  preset

Koude temperaturen vragen om cosy knits en deze donkergroene bernadette is zalig om te dragen. De diepgroene kleur vind ik mooi voor die winterdagen en hij combineert fijn met deze jurk.

Processed with VSCO with  preset

De jurk combineerde ik met m’n sparkly boots, een beetje lengte bij creëren kan nooit kwaad bij zo een lange jurk en glitter is gewoon altijd goed 😉

lrm_export_20180112_214030.jpg

WEARING  /  Dress – Elle Milla  /  Knit – Elle Milla  /  Shoes – Torfs  /  Necklace – Souvenir

Draag jij soms lange jurken in de winter ? Laat het me gerust weten in de comments ❤

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post ❤

 

13 thoughts on “HOW TO WEAR A MAXI DRESS IN WINTERTIME

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s