PRELOVED · SHOPPING

THRIFT STORE SHOPPING HAUL

Wie me een beetje volgt op Instagram , weet dat ik graag verhalen deel in ‘IG stories‘ en zeker wanneer ik naar de kringwinkel ga. Ik vind het gewoon leuk om de spullen die ik pas, te delen. Ja, ook wanneer ik uiteindelijk de bal volledig mis sla en het niks is. ‘Kringwinkelen’ is gewoon out of the box denken, passen, proberen en soms vind je gewoon leuke spullen. Deze vrijdag had ik een girls date in de kringloopwinkel en ging ik terug total loss ๐Ÿ™‚

IMG_20180202_134359_275IMG_20180202_134501_622

Deel รฉรฉn, potentiรซle stuks verzamelen. Check, mijn mandje zat goed vol. En nu passen ๐Ÿ™‚

Nee, nee en nee. Te eighties, te groot, te lomp aan de armen.

Ja, nee en twijfel. Uiteindelijk heb ik het kaki bloesje gekocht. De blazer vond ik best leuk maar bij te veel twijfel, laat ik het stuk hangen en dat was hier het geval. Mijn vondsten van de dag, vind je hieronder.

IMG_20180202_142020_263

Uiteindelijk kocht ik het kaki bloesje en een paar schaaltjes, die mits wat boenwerk in mijn dressing komen. Het marmeren schaaltje wordt een oorbellenschaaltje, de koperen pot wordt de verzamelplaats voor mijn armbanden.

Gaan jullie soms snuisteren in de kringloop ? Heb jullie goede kringloop of andere tweedehands adresjes ? Laat het me gerust weten in de comments.

Volg je me al opย Instagram enย Facebook ?

Schrijf je in opย helloboontje.wordpress.comย per mail en mis geen enkele post โค

14 thoughts on “THRIFT STORE SHOPPING HAUL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s