BEAUTY

WHEN HEMA GOES HOLOGRAPHIC

Processed with VSCO with a6 preset

Hema bracht onlangs een nieuwe make-up collectie uit en die maakte me zo nieuwsgierig dat ik datzelfde weekend al in de winkel stond om ze te checken.

Ze brachten namelijk een collectie uit die helemaal mee gaat met de hele holographic trend. Alle mermaid en unicorn girls zoals mij, maak gerust een vreugdesprongetje en lees verder. It is very pretty πŸ™‚

Processed with VSCO with a6 preset

De collectie bestaat uit lipglossjes, nagellak, oogschaduw en make-up borstels. Ik ben helemaal overstag gegaan voor de oogschaduw en een glossje.

Processed with VSCO with a6 preset
Let’s Be Mermaid
Processed with VSCO with a6 preset
Stardust Sprinkle
Processed with VSCO with a6 preset
Plastic Fantastic

De namen zijn lekker in thema : ‘Let’s Be Mermaid’, ‘Stardust Sprinkle’, … instant happiness dus. De verpakking is basic en cute.

Processed with VSCO with a6 preset

Let's Be Mermaid.png

Ik testte de producten in de winkel en ik was helemaal onder de indruk van de oogschaduw. De oogschaduw heeft veel pigment, is heel zacht, en heeft een heel mooie glans.

‘Let’s Be Mermaid’ heeft een groene toon. ‘Stardust Sprinkle’ is een meer paarse toon en ‘Plastic Fantastic’ is meer peachy van kleur.

Ik vond ze alle drie zo geweldig dat ik ze allemaal kocht. Stardus Sprinkle en Plastic Fantastic lijken me wel de meest bruikbare kleuren.

Processed with VSCO with a6 preset
Stardust Sprinkle

2018-03-27-01-57-35-1.jpg

Lipsticks zijn nog altijd mijn eerste keus maar het glossje ‘Stardust Sprinkle’ heeft me toch overtuigd. Hij heeft een subtiel blauwe sparkle en hij was gewoon te mooi om te laten liggen.

Voor de nagellak heb ik gepast. De lakjes zijn super mooi van kleur, maar ik kwam niet echt in de verleiding. De make-up borstels uit de collectie zijn een plaatje en staan zeker mooi op je make-up tafel. Over het algemeen vind ik de prijs/kwaliteit van de borstels van Hema goed, maar ik heb al een volledig mermaid borstelset dat staat te blinken in mijn kast, so no need πŸ™‚ De blending spons vond ik intrigerend maar voelde te hard aan en heb ik wijselijk laten liggen.

Nog een meevaller… make-up en make-up borstels bij Hema zijn gewoon lekker betaalbaar. Dus voor deze collectie hoef je niet diep in de portemonnee te graven. Prijzen starten vanaf 4 euro.

De volledige collectie is nog steeds te koop in de winkel of online. De make-up collectie vind je hier, de make-up borstels vind je hier.

Ben je ook diep van binnen een mermaid en kan je je vinden in deze collectie ? Of heb je zelf iets van deze collectie al gekocht en geprobeerd ? Laat het weten in de comments ❀

Volg je me al opΒ Instagram enΒ Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post ❀

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s