FASHION · LOOKS · PRELOVED

HELLO BOONTJE VS SHOPPING QUEENS

Wie keek er gisteren ook naar Shopping Queens ? Vorig jaar was het mijn favoriete guilty pleasure.

Toen ik vorig jaar een mailtje kreeg met de vraag of ik interesse had om mee te doen met het programma, twijfelde ik maar uiteindelijk confirmeerde ik voor een kennismakend gesprek (YOLO!) en toen…

Hoorde ik niks meer ๐Ÿ™‚ (de kriee kriee kriee krekels mag je er bij denken ๐Ÿ™‚ ). Anyway, no hard feelings. Life takes you where it wants to take you en gisterenavond keek ik naar de eerste aflevering. Tijdens het kijken vroeg me af hoe ik het eerste thema zou hebben aangepakt, moest ik daar tussen de andere queens gezeten hebben. Hun opdracht was zich te kleden als een Bella Donna in Toscane en de eerste beelden die me voor de ogen schoten waren : polkadots, grote hoeden en misschien palazzo pants ?

Dus here we go. Met 200 euro ga ik ook op zoek naar een look that screams : Bella Donna. Punten mogen onderaan in de comments gegeven worden ๐Ÿ˜€

Untitled design (1)

Dress – Asosย  \ย  Hat – H&Mย  \ย  Sunglasses – Veritasย  \ย  Shoes – H&Mย  \ย  Necklace – H&Mย  \ย  Bag – Boohoo

Bovenstaand outfitje gaat in totaal voor 146,96 euro. Wavy hair en gouden toetsen in de make-up en je bent klaar om te flaneren in de straten van Toscane.

Ok maar ik weet dat ik hier natuurlijk niet de stress-levels van de shopping queens evenaar. Ik zit lekker achter mijn PC te zoeken en hoef niet te lopen van de ene winkel naar een andere in een stad dat ik niet ken. Dus waar kennen jullie me voor ? Oh ja, mijn tweedehands optie of course ๐Ÿ™‚ en die geef ik graag met je mee (is ook een ton meer zoekwerk ๐Ÿ˜‰ )

Untitled design (2).png

Top – Cest red globeย  \ย  Pants – Zaraย  \ย  Bagย – Anna Field \ย  Sunglasses – Episodeย  \ย  Earringsย  \ย  Bracelet – Mangoย  \ย  Mules – Na-kdย  \ย  all United Wardrobe

Alles samen komt deze outfit op 106,5 euro. Dit was best even zoeken en is toch al iets moeilijk dan alles nieuw te vinden. But I love a challege ๐Ÿ™‚ Als hairdo zou ik voor een lage dot gaan en voor make-up zou ik meer naar bruintinten gaan. Misschien bruine smoke-eyes en een mooie roze lipgloss.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfitjes vinden. Ik krijg alvast helemaal zin om op reis te vertrekken naar pretty Italy om cappuccino’s te gaan slurpen op een terrasje of een lekkere gelato te gaan eten.

En geef gerust een score of wat je favorietje is โค

Volg je me al opย Instagram enย Facebook ?

Schrijf je in opย helloboontje.wordpress.comย per mail en mis geen enkele post โค

7 thoughts on “HELLO BOONTJE VS SHOPPING QUEENS

  1. Ik vind ze beide mooi! Omdat de nieuwe stuks altijd mooier in beeld worden gebracht, lijken die soms mooier, dus je zou ze eigenlijk moeten aanhebben. Jij moet gewoon geselecteerd worden voor Shopping Queens!! ๐Ÿ˜€

    Liked by 1 person

  2. Ik vind de outfits echt leuk ! Nu krijg ik zin om ook de shoppingqueen outfits te maken ๐Ÿ˜‰ Ik zou juist nog net iets heftigere schoenen of zo kiezen, echt zo van wauuw daar gaat ze ! Maar voor de rest echt knap gedaan! Xxx Stefana

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s