FASHION · SECONDHAND INSPIRATION

DESIGNER TREND : DIOR SADDLE BAG

dior

Wanneer je favoriete bloggers je om de oren slaan met een bepaalde handtas dan weet je dat er een nieuwe trend aan komt. De Dior Saddle Bag it is ! Deze handtas van Dior was helemaal in in de 90’s and she is back, baby.

Eerlijk, ik heb er een haat/liefde verhouding mee. Wanner ik aan de tas denk, zie ik Paris Hilton in foute kledij rondhuppelen met deze saddle bag en dan spreekt het me toch niet zo aan. Toon me Carrie Bradshaw met deze Dior rond haar arm en de huidige collectie en styling van Dior zelf en ik val er helemaal voor.

dior2

Nieuw zijn ze best prijzig. Ok, de uitvoering is prachtig en de mooie rode kleur is to die for, maar you know me. Ik zocht uiteraard mijn favoriete vintage versies op en deel ze graag met jou. Al voor 100 euro kan je eentje scoren dus heb je je hart verloren aan deze trend ? Sla dan zeker nu nog eentje in, vooraleer het all big news is en de prijzen stijgen.

Dior Saddle Bag  @  Vestiaire Collective  \  Labellov

Dior Saddle Bag @ United Wardrobe  \  2dehands.be

Wat denk jij van deze trend ? Ben je helemaal into the 90’s en fan van de Dior Saddle bag ? Of is het toch niks voor je ? Ik lees het graag in de comments ❤

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post ❤

 

Source pictures : Dior \ Vestiarie Collective \ Labellov \ United Wardrobe \ 2dehands.be

4 thoughts on “DESIGNER TREND : DIOR SADDLE BAG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s