FASHION

WHAT TO WEAR FOR A DAY AT THE BEACH

Processed with VSCO with a6 preset

Begin deze zomer was ik een weekendje weg met de schoonfamilie naar Zeeland. s’Morgens allemaal gezellig naar het strand en chillen of spelen in het water met de kindjes. Zalig niks doen dus.

 

Tijdens zo een rustige vakantie hou ik van comfortabele kledij. Geen snijdende bandjes of synthetische stofjes waar je het veel te vlug te warm in hebt. Maar losse jurken, topjes en shorts in natuurlijke stoffen, to keep it cool.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Een van mijn all time favoriete jurken is deze blauwe jurk in katoen met een etnische print. Het luchtig stofje, het losse model,… it screams holiday ! Ik vond de jurk op een marktje in Bali en wie me een beetje volgt, weet dat ik een zwak heb voor shoppen op vakantie. Ik vind het leuk om achteraf een souvenier te kunnen ‘dragen’.

 

Nog een grote zonnehoed, zonnebril en slippers en dit is voor mij een ideale strand outfit om over je bikini te dragen.

Wat is jouw tip voor een dag naar het strand ? Heb jij een favoriete strandoutfit ? Laat het me gerust weten in de comments ❤

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post ❤

2 thoughts on “WHAT TO WEAR FOR A DAY AT THE BEACH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s