FASHION

WHY YOU SHOULD SHOP THE LATEST COLLAB OF H&M

hmgoepprod

H&M doet een nieuwe collab ! Persoonlijk vind ik dat er niet veel heisa wordt rond gemaakt. Zelf heb ik hem enkel gespot via mijn favoriete blogster Paulien Riemis en ik kan het natuurlijk niet laten om hem te delen met jullie.

hmgoepprod (2)De nieuwe collab is met GP & J Baker. Say what ?! Ok, eerlijk ik kende dit niet. Om even te kaderen. Dit is een Brits huis dat textiel en behangpapier ontwerpt. En dan kan je je er misschien al iets meer bij voorstellen. De collectie bestaat uit gesofisticeerde bloemenprints met vogels en ook grafische prints in sofisticated colours. Alles is heel klassevol, very Britisch indeed. Je kan je zo een schattige B&B voorstelling op het Britse platteland met deze bloemendesigns op de muur. Maar genoeg gekletst, ik wil jullie vooral de collectie voorstellen van GP & J Baker in samenwerking met H&M.

Bloemenprints zijn een very big deal momenteel in fashionland dus heb je nog niks in je kast en ga je graag voor een mooie klassevolle bloemenprint dan is het nu het moment om naar H&M te gaan. De silhouetten met print zijn vloeiend. Denk pyjama look, dus zalig om te dragen. De grafische silhouetten zijn minimal en hebben ook een losse fit.

hm-j-baker-forside

Zelf ben ik helemaal weg van de zwarte jumpsuit en de blauwe kimono. Dit staat hoog op mijn verlanglijstje. En jij ? Ik ben benieuwd wat jij van de GP & J Baker x H&M collab vindt. Laat het me gerust weten in de comments ❤

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post ❤

Source pictures : H&M  \  Elle DK  \  Vogue Paris

2 thoughts on “WHY YOU SHOULD SHOP THE LATEST COLLAB OF H&M

  1. Do 08/11 ==> H&M X Moschino
    Hier kijk ik pas naar uit 😀 en deze collectie is ook leuk maar spijtig genoeg sta ik echt iet mooi met speciale prints 😦

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s