OUTFIT · SECONDHAND INSPIRATION

HOW TO WEAR YOUR PARTY DRESS CASUAL

Processed with VSCO with a6 preset

Glitters, ik hou er enorm van en ik heb toch wel een paar stuks met full on glitters in mijn kast hangen. Ideaal voor een feestje of oudjaar. Maar waarom je beperken tot die paar momenten in een jaar, dacht ik zo bij mezelf. Want geef toe a little sparkle never hurt somebody (euh ok, misschien wel een beetje aan de ogen).

Dus ging ik in glitter naar de all-you-can-eat in Centerparcs want het was de laatste avond en waarom die niet schitterend afsluiten ?

Ik combineerde de jurk met een witte basic T-shirt, sneakers en mijn vintage Delvaux tasje. Door de jurk te combineren met deze sportieve items komt hij minder feestelijk over en meer casual. In my opion this is 🙂

18-08-04-18-27-02-396_deco

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

WEARING  \\  Dress – NA-KD  \  T-shirt – H&M  \  Sneakers – Adidas  \  Handbag – Vintage Delvaux

Durf jij glitters aan in het dagelijkse leven ? Laat me gerust je stijltips weten in de comments ❤

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post ❤

9 thoughts on “HOW TO WEAR YOUR PARTY DRESS CASUAL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s