Home » 5 LAST MINUTE KERSTCADEAUS DIE ALTIJD SCOREN

5 LAST MINUTE KERSTCADEAUS DIE ALTIJD SCOREN

5 LAST MINUTE KERSTCADEAUS DIE ALTIJD SCOREN

Ben je nog op zoek naar enkele last minute kerstcadeaus en zie je het bos door de bomen niet meer ? Ik heb 5 ideeën voor jou om snel enkele cadeaus in te slaan en te scoren onder de kerstboom.

Last minute kerstcadeaus

Kerstcadeautjes shoppen is leuk maar soms slaat de kerststress toe. Wat moet je nu weer kopen voor je neef, je nicht of je verre tante ? Ben je even het noorden kwijt en zoek je inspiratie ? Ik geef je 5 maal inspiratie om nog snel enkele cadeautjes in te slaan.

Kerstcadeau tip 1 : Kaarsen

Kaarsen zijn weer hip and happening. Op instagram poppen nu verschillende kleine handelaars op die de mooiste kaarsen maken. Check zeker eens @hannamaaktkaarsen of @verysmoosh voor de leukste kaarsen in mooie tinten en in leuke vormen. Heel grafisch en echt een aanwinst voor je interieur. Volgens mij een topcadeautje om onder de boom te leggen.

Kerstcadeau tip 2 : Sokken

Sokken komen gewoon altijd van pas. Het is zo een standaard cadeautje waar je eigenlijk niks verkeerd mee doet. Kies voor een paar toffe sokken met een leuk printje en je zit helemaal goed. Is degene waar je een cadeautje voor koopt een koffie-lover. Ga dan voor een grappig paar met zijn favoriete koffiesmaak.

Kerstcadeau tip 3 : Een magazine-abonnement

Je favoriete magazine een jaar lang gratis in de bus ? Dat moet toch zalig zijn. Voor iedereen is er wel een magazine waar hij zich in kan vinden. Fashionista’s zullen een sprongetje maken met een Vogue abonnement, handige naaisters zijn zeker blij met Maison Victor. Happiness of Flow magazine zal super zijn voor iemand die houdt van spiritualiteit en mindfullness, VTwonen voor interieur-lovers en ga zo maar door. Je vindt zeker iets dat past. Check de website van het magazine dat je ingedachten hebt, dikwijls doen ze leuke deals met een extra cadeautje.

Kerstcadeau tip 4 : Kamerjas

Hoe zalig is het niet om je s’morgens in een zachte fluffy badjas te duffelen en zo te genieten van je kopje koffie. Een mooie, classy badjas lijkt me een fijn cadeautje voor onder de kerstboom en je kan er zowel mannen als vrouwen een plezier mee doen.

Kerstcadeau tip 5 : Fotocadeau

Fotocadeau

Wil je graag iemand verrassen met een persoonlijk cadeau, dan is een fotocadeau misschien wel een idee. Een mooie koekjestrommel, een foto afgedrukt op dik papier,… In mijn blogpost rond gepersonaliseerde cadeautjes vind je vast ook inspiratie.

Heb jij nog een kerstcadeau tip ?

LEES OOK : TIJD VOOR KERSTCADEAUTJES

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

 1. Lotte
  20/12/2020 / 14:43

  Leuke sokkentip: hero-on-socks… ❤

  • Ellen
   Auteur
   20/12/2020 / 19:18

   Hehe dat is inderdaad een hele goeie tip 🙂 Die met de titties zijn wel fijn en voor het goeie doel is altijd goed eh

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?