Home ยป PROJECT #10DAYS10OUTFITS : THE RESULT

PROJECT #10DAYS10OUTFITS : THE RESULT

PROJECT #10DAYS10OUTFITS : THE RESULT

(English below)

Zoals je al kon lezen in mijn ‘Project #10days10outfits‘ gaf ik mezelf gedurende 10 dagen de ‘opdracht’ om elke dag mijn outfit te posten tijdens onze stay-at-home-vakantie. Dus 10 dagen lang een foto wat ik die dag droeg. 10 dagen lang casual en comfy outfits want tijdens een staycation houden we het relax.

Nu ik terugkijk kan ik toch enkele conclusies trekken ๐Ÿ™‚ Here we go :

1. Tijdens die 10 dagen heb ik toch wel 3 keer ‘ik heb niks om aan te doen !’ geroepen voor een overvolle kleerkast.

2. Kwam ik tot de conclusie voor diezelfde overvolle kleerkast dat ik evengoed een #100days100outfits-challege kan aangaan zonder maar 1x hetzelfde te dragen omwille van, jawel dus, die overvolle kleerkast.

3. Grijp ik bij het uitroepen van ‘ik heb niks om aan te doen!’ naar zwart.

4. Als ik iets nieuws heb ik het ook onmiddellijk wil dragen (zie nieuwe schoenen, broek en playsuit).

5. De kleuren waar ik makkelijk naar grijp basic zijn. Grijs, zwart, wit, blauw. Maar een paar prints zijn ook de revue gepasseerd zoals mijn MC Hammer pants (not my words) met tropical print en mijn multicolour strepen rok.

6. Dat ik het veel leuker vond te instagrammen met een doel dan random prentjes te schieten met het gevolg een mega-instagram-dip momenteel. So desperate in need of a new challenge ๐Ÿ™‚

Ik vond het alvast fijn om te doen. Ik hoop dat jullie dat ook vinden. Oh ja en wie een idee heeft voor een nieuwe challege. Let me know. I am up for it ๐Ÿ™‚

 

English version

As you could read in ‘Project #10days10outfits‘ I challenged myself to post each day a picture of my outfit during my staycation. So 10 days long, 1 picture of what I was wearing. 10 days long casual and comfy outfits because during a staycation we keep it relax.

When I look back at my 10-days-challenge I can find some conclusions. Here we go :

1. During those 10 days I yelled at least 3 times ‘I don’t have anything to wear !’ while standing in a fully stuffed dressing room.

2. Did I realise that I could do at least a #100days100outfits without wearing the same thing again while standing in that stuffed dressing room.

3. When I have a ‘I don’t have nothing to wear!’-moment I go for black. Works everytime.

4. When I buy something new, I want to wear it immediatly (look at those new shoes, pants and romper).

5. The colours I wear the most often are black, white, grey, blue. I have worn a few prints too, like my ‘MC Hammer pants’ (not my words) with the tropical print and my multicoloured striped skirt.

6. That I enjoyed Instagram so much more with a goal. Not shooting random pictures but posting with a challenge is much more fun. I have this little Instragram-dip now so inย desperate need of a new challenge ๐Ÿ™‚

So in the end I really liked my challenge and I hope you did too. If you have any ideas for a new challenge. Let me know ! I am up for it ๐Ÿ™‚

 

 

 

1 Comment

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?