Home » THRIFT STORE SHOPPING HAUL

THRIFT STORE SHOPPING HAUL

THRIFT STORE SHOPPING HAUL

Wie me een beetje volgt op Instagram , weet dat ik graag verhalen deel in ‘IG stories‘ en zeker wanneer ik naar de kringwinkel ga. Ik vind het gewoon leuk om de spullen die ik pas, te delen. Ja, ook wanneer ik uiteindelijk de bal volledig mis sla en het niks is. ‘Kringwinkelen’ is gewoon out of the box denken, passen, proberen en soms vind je gewoon leuke spullen. Deze vrijdag had ik een girls date in de kringloopwinkel en ging ik terug total loss 🙂

IMG_20180202_134359_275IMG_20180202_134501_622

Deel één, potentiële stuks verzamelen. Check, mijn mandje zat goed vol. En nu passen 🙂

Nee, nee en nee. Te eighties, te groot, te lomp aan de armen.

Ja, nee en twijfel. Uiteindelijk heb ik het kaki bloesje gekocht. De blazer vond ik best leuk maar bij te veel twijfel, laat ik het stuk hangen en dat was hier het geval. Mijn vondsten van de dag, vind je hieronder.

IMG_20180202_142020_263

Uiteindelijk kocht ik het kaki bloesje en een paar schaaltjes, die mits wat boenwerk in mijn dressing komen. Het marmeren schaaltje wordt een oorbellenschaaltje, de koperen pot wordt de verzamelplaats voor mijn armbanden.

Gaan jullie soms snuisteren in de kringloop ? Heb jullie goede kringloop of andere tweedehands adresjes ? Laat het me gerust weten in de comments.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

14 Comments

  1. 03/02/2018 / 11:18

    Leuk! Je hebt gelijk om bij te veel twijfel niet te kopen, want het zijn die stuks die in de kast blijven liggen en die je nooit draagt. Is althans mijn ervaring.

    • 03/02/2018 / 18:59

      Wat lief. Dank je. Ik had al eens kort een blik op wat het precies is. Die vraagjes beantwoord ik binnenkort wel eens x Prettig weekend.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?