Home ยป FINDING THAT PERFECT WEDDING PARTY DRESS

FINDING THAT PERFECT WEDDING PARTY DRESS

FINDING THAT PERFECT WEDDING PARTY DRESS

Zonder dat hij het weet, heeft mijn schoonbroer me een nieuwe uitdaging gegeven een aantal weekends terug. Een avondjurk vinden voor zijn huwelijksfeest. Want na mijn vraag is er een dresscode ? En… Moeten we in het lang zijn… was het antwoord ja. Ok dont’t get me wrong. I love dressing up for a wedding party. En een lange jurk vind ik prachtig. Maar een maand en half de tijd en net de solden gemist. Well that last part. That sucks ๐Ÿ™‚

But hey ok, let’s make it a challenge.

En waar kan ik mijn challenge beter starten ? That’s right, in mijn eigen prachtige kast ๐Ÿ˜‰ Waar ik lang vergeten schatten bewaar, nieuw gekochte items en all things pretty ๐Ÿ˜€

Ik selecteerde 3 looks en kan niet wachten wat jullie hier van vinden. Om even de setting te schetsen. Het huwelijksfeest vindt plaats midden september in Hong Kong en it’s all about the food and traditions. Wat ik dus wil zeggen, er is geen dance party achteraf.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Look 1

Of the over-the-to-glam-look. Deze jurk hangt, laten we zeggen, al even in de kast. En jawel, nooit gedragen. Wegens te glam I guess ? Eigenlijk vind ik deze nog altijd super mooi. Maar te fancy voor een huwelijksfeest en rood is een no-no bij een Chinees huwelijk. Wordt enkel gedragen door het bruidje. I confess, ik had hem dan ook gekocht voor het dansfeest op mijn eigen huwelijk, maar me tijdens de dag bedacht omdat ik mijn witte trouwjurk zo mooi vond en de avondjurk best nog wel eens op een ander moment kon dragen. Well, that didn’t happen ๐Ÿ™‚

Evening Dress – unbranded

Heels – Stradivarius

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Look 2

Minder glam, maar nog steeds een klassieke avondjurk. Gedempte kleuren en pareltjes aan de neklijn. Een lagere rug. Kon best, maar al gedragen op euh jawel mijn andere schoonbroer zijn huwelijk dus eigenlijk ook een no-no. De latere familiefoto’s zouden er nogal raar kunnen uitzien met een schoonzusje in 2x dezelfde jurk.

Evening Dress – Demetrios

Heels – Martinez Valero

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Look 3

Deze rok noem ik m’n prinsessenrok. Niet uit de sprookjes wel te verstaan, eerder prinses Mathilde (ondertussen koningin but ok). Ik vind de stof supermooi. De top met de iets sportievere uitsnijding aan de armen wordt wat meer gekleed door de statement necklace. Een minder klassieke look maar wel helemaal mijn stijl.

Top, Skirt, Necklace – H&M

Shoes – Torfs

Wat denken jullie van mijn eerste selectie ? Laat in de comments gerust weten welke look jullie het mooist vinden. Ik ben heel benieuwd <3

 

21 Comments

 1. Veerle
  10/08/2017 / 19:48

  Ik zou absoluut voor look 1 gaan ?

 2. Nathalie Demeester
  10/08/2017 / 19:49

  De eerste Ellen, je staat er supermooi mee

 3. 10/08/2017 / 19:50

  Rood staat je fantastisch Ellen! Maar aangezien dit geen optie is voor een Chinese trouw, ga ik voor de derde!

 4. Emma
  10/08/2017 / 19:53

  Definitely the red over the top look as long as the brides not in red ? Then outfit 3 though ?The shoes in outfit 2

  Xxxx

 5. Liesbeth de Bekker
  10/08/2017 / 19:54

  Jammer dat je geen rood mag dragen want de eerste outfit vind ik toch wel de allermooiste en het staat je geweldig goed!!
  En nee het zou een beetje sneu zijn als je voor de tweede keer in dezelfde jurk op de foto zou komen te staan!
  Het derde setje is een mooi alternatief al had ik denk ik de rok voor deze gelegenheid graag langer gezien!
  Succes met de keuze!

 6. Leen
  10/08/2017 / 23:41

  Nr 1 staat je fantastisch , jammer dat dit niet kan . Nr 2 kan je echt niet maken 2 maal het zelfde dragen , ook al is dit een prachtige jurk .
  Nr 3 ben je helemaal jezelf , minder glam, maar als ge iets draagt wat helemaal je ding is ga je vanzelf shinen .

 7. Pingback: 100 BLOGPOSTS

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?