Home » CADEAU IDEEËN VOOR KERST

CADEAU IDEEËN VOOR KERST

CADEAU IDEEËN VOOR KERST

Nog op zoek naar cadeau ideeën voor kerst ? Ik heb misschien wel de perfecte tip voor jou.

Kerst komt nu wel heel dichtbij, tijd dus om je kerstcadeautjes in te slaan. Ieder jaar bestel ik enkele cadeautjes bij Smartphoto. Het adresje voor mij om leuke gepersonaliseerde items te kopen en te geven aan familie of vrienden. En ja, ook dit jaar ontdekte ik leuke items op hun site om te leggen onder de kerstboom. Misschien kunnen ze ook jou inspireren. Check mijn ideeën hieronder.

Houten kersthangers

houten kersthanger foto
houten kersthanger foto

Op zoek naar een leuk cadeautje voor de oma en opa of meter en peter ? De houten kersthangers zijn echt super leuk om cadeau te geven. Ze zijn te koop in een setje van 4 en komen in verschillende uitvoeringen. Ik koos er voor om tweemaal een foto van mijn dochter en tweemaal een foto van mijn zoontje te laten afdrukken. Zo heb ik voor elke meter en peter een leuke kersthanger. Heel leuk om deze over een flesje wijn of champagne te hangen of waarom niet zelfgemaakte koekjes. En zo heb je een leuk persoonlijk cadeautje om af te geven.

Gegraveerde tapasplank

tapasplank rond gegraveerd

Een tapasplank met een leuke quote ? Super leuk om cadeau te geven. Je kan kiezen voor een mooie inspirerende quote of iets grappig dat helemaal bij die persoon past.

Ik koos voor de quote ‘ Sorry for what I said when I was hungry ‘ en laat dat nu eens een quote zijn die perfect bij mezelf past 🙂

Je kan kiezen voor een ronde of rechthoekige plank en je kan het lettertype kiezen en het design. Geef de tapasplank cadeau met een flesje wijn en een paar lekkere kazen en je hebt een leuk cadeau voor fans van kaas en wijn avondjes.

Kerstkaartjes

kerstkaart foto gepersonaliseerd

Kerstkaartjes met een leuke foto, maken we al jaren via Smartphoto. Ik hou van hun vaste designs waar je uit kan kiezen en die je kerstkaart helemaal kerstproof maken. Dit jaar koos ik er voor om het sober te houden en trokken we het dennenbos in om leuke foto’s te nemen. Lekker cosy en ik vind het zelf heel leuk geworden. Op de achterkant van het kaartje kan je je kerstwens laten afdrukken en zo heb je persoonlijke kerstkaartjes om te versturen naar al je vrienden en familie.

Maak jij ook gepersonaliseerde kerstkaartjes ? Of kies je ook voor een fotocadeau voor familie of vrienden ? Ik ben benieuwd wat jij onder de kerstboom legt.

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

LEES OOK : 4 OUTFITS VOOR DE FEESTDAGEN

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?