Home » CHRISTMAS PRESSIES REVEAL

CHRISTMAS PRESSIES REVEAL

picture blog1.pngChristmas holiday is over en ik heb heel leuke cadeautjes ontvangen van Secret Santa. So a little reveal of all those sweet gifts <3

In één van mijn vorige posts deelde ik mijn Christmas Wishlist en de kerstman heeft goed opgelet want ik ben nu de gelukkige eigenaar van deze Zalando earring (5). Ik was benieuwd of ze effectief wel goed zat ( I have tiny ears 🙂 ). Maar het past perfect. Very happy with this.

Foreo Luna gezichtsreiniger (3). Deze wilde ik al zoooo lang. Ik heb deze gekregen van mijn sweet lovin’ husband. Ok, ik beken, ik heb het in zijn oor gefluisterd toen het sale was op de Foreo-site. It was a good deal and a great present. Op youtube vind je veel positieve reviews over deze gezichtreiniger dus ik ben heel benieuwd of het ook voor mij goed werkt.

Korean sheet masks. Love Love Love. Ok, ik heb een hele stash na mijn trip naar Hong Kong vorig jaar. But I just can not have enough. Het is gewoon leuk om af te wisselen naar gelang je mood of wat je huid nodig heeft. Ik kreeg een pakketje van Etude house (3), wat één van mijn favoriete Koreaanse merken is en een pakketje met Bird’s Nest (1) wat super voor je huid zou zijn.

Missha Eyebrow Powder and Pencil (4). Too keep these eyebrows in shape. Missha is een Koreaans merk wat ik geweldig vind. Staat sowieso op mijn shops-to-visits wanneer ik in Hong Kong ben.

Lipton jasmine milk tea (6). Milk tea van Lipton staat altijd op mijn shopping list als ik naar Hong Kong ga, maar deze smaak ken ik nog niet en moet ik dringend uit proberen. Klinkt alvast mjam.

Scarf from Cambodja (7). Mijn schoonbroer en schoonzus-to-be reisden onlangs naar Cambodja en brachten alle ladies van de familie een mooie zijden sjaal mee.

Dus zoals je kan zien, my family spoiled me en ik kijk er naar uit om alles te testen, gebruiken, te dragen. Keep you posted.

Oh ja, ik heb ook een klein kerstcadeautje gekocht voor mezelf in Amsterdam. Maar daar lees je meer over in één van mijn volgende posts ;).

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?