Home » EEN DAG WORKSHOPPEN BIJ MANON L’ECO

EEN DAG WORKSHOPPEN BIJ MANON L’ECO

EEN DAG WORKSHOPPEN BIJ MANON L’ECO

Soms hebben we allemaal wel eens een verwenmomentje nodig. En begin juni mocht ik twee van mijn volgers gelukkig maken met een workshop bij Manon L’Eco. Manon zette een weekje in Gent haar pop-up op die helemaal rond styling, make-up, henna, natuurlijke verzorgingsproducten,… draaide. Op zaterdag 23 juni was het zo ver en volgde ik samen met de winnaressen de workshops mee.

Samen met winnares Ilse startte ik in de voormiddag met een kleurenstyling en zagen we hoe ons gezicht prachtig oplichtte bij de juiste kleuren of net een stukje somberder werd bij de kleuren die ons minder stonden. Toen het allemaal duidelijk was welk kleurtype we zijn (winter, it is for me baby) gingen we over naar het leren aanbrengen van een natuurlijke make-up. Ok ok, wie goed kijkt naar de foto’s ziet dat mijn lipstick not all natural was. Een mooi dieprode kleur koos Manon voor me uit and I loved it.

Na een lunch served by Lebrunch (aanrader !) met alle workshoppers en beide winnaars, startten we met het namiddagprogramma. Samen met Jennifer, de tweede winnaares, leerden we bruisballen en een natuurlijk gezichtsmasker maken. Echt super om te doen, lekker rommelen, geurtjes kiezen, in potjes roeren. Zalig ! Ideaal ook voor een verjaardagsfeestje indien je al iets oudere dochters hebt. Na al dat roeren, kneden en lekker rommelen met het masker, was het tijd om me te ontschminken en gingen we voor een smokey eye make-up. I loved it ! Manon legde alles prima uit, toonde het mooi voor en stuurde bij waar nodig. Yes, mijn look was cute and I was ready to hit town.

Achteraf waren we het allemaal eens, het was een super leuke dag geweest. Fijne mensen leren kennen, leuke gesprekken, nieuwe dingen geleerd over kleuren, make-up en natuurlijke verzorgingsproducten en dus een ton inspiratie voor thuis. Ik kan er maar een ding aan toevoegen : een dikke dank je wel aan Manon.

Wil je zelf eens een workshop volgen of wil je graag eens persoonlijk kleur en styling advies krijgen ? Alle info vind je op de site van Manon L’Eco.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?