Home » ESTÉE LAUDER SHOPPING HAUL

ESTÉE LAUDER SHOPPING HAUL

ESTÉE LAUDER SHOPPING HAUL

Worden jullie ook zo hebberig van make-up ? Ik hou er enorm van. Ok, ik gebruik in het dagdagelijkse leven de basics : mascara, eyebrow pencil, BB-cream, lippenstift of gloss. Maar ik vind het gewoon zalig om te kopen. Om een nog betere versie van jezelf te creëren met een lipstick of glossje. I just love it.

Dus toen mijn man een uitnodiging te pakken kreeg voor de stockverkoop van Estée Lauder werd er eentje helemaal gek (ik dus, om even enkele misverstanden te vermijden). Ok, Estée is niet bij de deur dus we prikten een dag en off we went met ons twee. Een tussenstop in Antwerpen voor een lekkere brunch en een outfitshoot zoals je al in Plissé and Stripes kon lezen en dan naar de stockverkoop.

Ik was er vroeger al geweest dus wist wat ik mocht verwachten : Estée Lauder, Clinique, Smashbox, Bobbi Brown, Glamglow, Bumble & Bumble,… en MAC Cosmetics. En dit aan voordelige prijzen. Ik ben helemaal weg van MAC. Een voorliefde sinds… can’t remember. Hun samenwerkingen zijn fun, hun producten top. En halloooo… een samenwerking met Hello Kitty (?!?) een aantal jaar geleden. You won my heart with that.

Ik had voorbeeldig een lijstje mee en heb me toch wel ingehouden. Want make-up en voordelige prijzen, what’s not to like.

Lipsticks

De dieprode en de fuchsia stonden al lang op mijn verlanglijstje. Dieprood op je lippen vind ik heel mooi in de winter. Fuchsia is lekker vrolijk.

De lipbalm is fijn voor alle dag een geeft je lippen een mooie glans.

lipstick1lipstick2lipstick4

Mac Cosmetics Matte Lipstick Russian Red

lipstick5

Mac Cosmetics Matte Lipstick Flamboyish (similar here)

lipstick3

Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up (similar here)

lipstick 5

Highlighter

Nog niet in mijn assortiment en stond dus hoog op mijn verlanglijstje. Mooie kleur en fijn palletje op zich om naar te kijken 🙂

powderpowder2powder3

Mineralize Skinfinish Lightscapade

powder4

Mascara-set

Mascara is mijn absolute must. Zonder mascara zie ik er moe uit en zijn mijn wimpers redelijk onbestaande. Een primer, vooraleer je mascara opbrengt geeft je wimpers al wat extra body en geeft een nog voller resultaat en langere wimpers.

Een eyebrow-gel zit in mijn standaard routine. Ideaal om je wenkbrauwhaartjes in de plooi te leggen.

mascarasetmascara

Estée Lauder Sumptuous Knockout Defining and Fan Mascara

eyebrow gel

Esteé Lauder Brow Now Stay-In-Place Brow Gel

primer

Estée Lauder Little Black Primer

Haircare

Mijn not-on-the-list-aankoop maar verantwoord (vind ik van mezelf). In de zomer droogt m’n haar snel uit en krijg ik droge punten die vlug broos worden en splitsen. Deze spray lijkt me dan ook ideaal voor mijn haardos. Benieuwd of het werkt.

spray

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil UV Protective Dry Oil Finishing Spray

Samples

You gotta love samples, right ? Een serumpje, een glossje dat makkelijk mee in je tas kan en een shampoo om te testen. Thank you Estée 🙂

samples

Sommige producten vind je dus wel nog in de handel, die je in de stockverkoop vindt. Andere zijn einde collecties en dus niet meer in de handel te verkrijgen. Krijg je ooit de kans om eens naar deze stockverkoop te gaan en je houdt van bovenstaande merken en dit aan goede prijzen… grab that ticket with both hands and have a blast 🙂

 

 

 

 

Speciale dank gaat uit naar Potier Stone. Nummer één voor marmer en natuursteen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?