Home » GINGHAM AND FRILLS

GINGHAM AND FRILLS

GINGHAM AND FRILLS

LRM_EXPORT_20170926_145724

Zooo, mijn jurk voor het huwelijksfeest deelde ik al met jullie vorige week. Maar in Hong Kong hebben we niet enkel en alleen het huwelijksfeest van mijn schoonbroer gevierd. Nope, Hong Kong is ook een shopping walhalla en alhoewel er niet veel tijd was voor some serious shopping, heb ik toch wel enkele spullen ingeslaan. Dus verwacht je de komende weken aan enkele outfitpost, shopping hauls, de trends die ik daar spotte en wat travel shizzle van mijn reis naar daar.

LRM_EXPORT_20170926_145328

De outfit die ik hier draag is een complete Hong Kong look. De T-shirt heb ik op één van mijn vorige reizen naar daar gekocht en draag ik nog altijd super graag. De top met die grote mouwen met frullen geeft een fun element en draag ik ook graag op een donkere skinny en met een fijn kettinkje.

LRM_EXPORT_20170926_145803

De rok met gingham of ruitenpatroon heb ik nu gekocht. Hij is leuk te dragen met sneakers als het wat warmer is. Maar ik plan hem ook te dragen wanneer het kouder is met blikdichte panties en hakken.

Want één ding is tricky in Hong Kong. Het is daar nu nog heel warm (30 graden en meer was het toen). Heel verleidelijk dus om voor die lichte, luchtige kledij te gaan. Bij ieder item dat ik in handen had, verplichtte ik mezelf om er een herfst/winteroutfit bij te bedenken, vooraleer naar de kassa te hollen. Geen zin om mijn nieuwe spullen een paar seizoenen in de kast te laten hangen. Wanna wear it right now 🙂

Laat me weten wat jullie er van vinden ? Zin in wat meer Hong Kong travel / shopping / fashion news de komende weken ? Ik hoor het graag <3

 

WEARING

T-shirt and skirt – unbranded bought in Hong Kong

Shoes – H&M

 

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?