Home » HELLO 2018

HELLO 2018

HELLO 2018

Goodbye 2017 en hello 2018.

Deze maand geef ik je geen maand in foto’s maar een jaar in woorden. Want ja, 2017 is voorbij en ik wou jullie toch een hint geven van hoe mijn jaar is geweest. Een blog toont namelijk maar een heel klein deeltje van iemand. Het mooiste deeltje, meestal. Of toch het deel dat je wilt tonen. Maar ja, een persoon is meer dan alleen een blog, meer dan alleen een Instagram account. Achter die blog zit een mens, gewoon zoals jij, die dit nu leest. Iemand met #happymoments maar die ook zo nu en dan eens struggles heeft of door iets moeilijk gaat. Net zoals iedereen.

Maar goed, 2017 dus. 2017 was een moeilijk jaar voor me. Ik kan het niet anders omschrijven. Het was het jaar van grote vermoeidheid. Een jaar waar het opeens op was en ik terug op zoek moest gaan naar balans, wat me energie gaf en wat niet, naar de dingen die ik graag doe, naar wat belangrijk is voor me.

Het was een jaar van vallen en opstaan. Veel vallen, maar iedere keer terug opstaan. Het was het jaar waar ik me het meest kwetsbaar heb gevoeld maar me ook heel dankbaar heb gevoeld. Dankbaar voor mijn gezin die er altijd was voor me en begrip had. Dankbaar voor mijn dichte familie die me te pas en te onpas goede raad gaf of een potje gezonde kost voor me kookte en eindeloos luisterde naar mijn verhaal. Dankbaar voor mijn vriendinnen die me meesleurden naar de sportschool, boeken gaven net op dat juiste moment en met het juiste advies, die me meevroegen naar t’stad, de Ikea, of waar dan ook of een berichtje stuurden en zo lieten weten “Ik denk aan je”.

En nu opeens is 2017 voorbij en is het aan 2018. En waar ik dacht dat de jaarwisseling lastig ging zijn of emotioneel omwille van dat moeilijke jaar, voelde ik me ergens opgelucht. Het is voorbij. Ook al ben ik er nog niet en speelt de vermoeidheid nog… 2017 is voorbij. Het is geen afgesloten hoofdstuk maar er is wel een pagina omgedraaid en er ligt een nieuw ongeschreven blad voor me. Wat er op komt ? Geen idee. Maar dat is niet erg. Ik kan me best wel vinden in het onbekende momenteel.

VOORNEMENS

Goede voornemens heb ik niet echt. Blijkbaar moet je ze concreet maken en dan ziet het er ongeveer zo uit bij mij : elke dag zeker 1 liter water drinken, wekelijks maaltijden plannen en zichtbaar ophangen, 10 000 stappen zetten per dag, mijn bullet journal elke dag bijhouden, oh ja en verder blijven bloggen 2 à 3 maal per week. Want mijn blog is het enige dat ik echt heb volgehouden vorig jaar. Ook al was mijn concentratie soms ver zoek. Ik hield er aan vast. Het werden mijn voelsprieten en door mijn blog voel ik hoe ik langzaam herstel en hoe ik terug inspiratie en creativiteit kreeg om foto’s, stylings en posts te maken.

Nog een ding wil ik met jullie delen. The Holstee Manifesto. Ik zag hem deze week hangen en ik vond het een leuke mindset om te delen met jullie en wel mooike voor de start van 2018.

<3 Have a lovely 2018 <3

the-holstee-manifesto

Source picture : The Holstee Manifesto

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?