Home » HOE DRAAG IK EEN KANTEN ROK ?

HOE DRAAG IK EEN KANTEN ROK ?

HOE DRAAG IK EEN KANTEN ROK ?

In deze rubriek deel ik hoe je een bepaald item kan combineren op verschillende manieren. We hebben allemaal wel zo een stuk hangen in ons kast. Dat stuk dat je altijd op dezelfde manier draagt en niet weet hoe je het anders zou kunnen combineren. Of een stuk dat je prachtig vond tijdens het shoppen maar, waar je met schaamrood op de wangen, moet bekennen dat het nog geen één keer uit de kast is gehaald.

Vanaf nu komt Hello Boontje to the rescue. Want sinds maart 2020 maak ik stylings op verzoek op Instagram met jouw stuks. En vanaf nu dus ook op de blog.

Hoe kan je deelnemen ? Stuur me een foto van je stuk via mail, Facebook of Instagram en ik ga aan het werk. Ik vraag maar één ding in return : een repost op één van jouw social media kanalen. It is as simple as that.

HELP ! Hoe draag ik mijn kanten rok ?

Deze week beantwoord ik de vraag : hoe draag ik mijn kanten rok ? Met een kanten rok kan je al snel de klassieke tour opgaan. Niks mis mee, maar je kan hem verrassend lente-proof maken met frisse en sportieve stuks. Of draag hem stoer met trendy chelsea boots en een T-shirt met epauletten.

Welke look kies jij ?

Rok – Custommade | Hemd – Stradivarius | T-shirt – Kaffe | Oorbellen – Deleye | Schoenen – Adidas (all at Zalando)

Blazer – Vera Moda | Body – Missguided | Clutch – Pretty Ballerina’s | Schoenen – Mango | Oorbellen – Ana Luisa | Rok – Custommade

Rok – Custommade | Chelsea boots – Tamaris | Biker jacket – Only | T-shirt – Amuse Toi | Handtas – Grandado

LEES OOK : HOMEWEAR : DE 2020 TREND DIE BLIJFT IN 2021

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?