Home ยป HOLIDAYS ARE COMING

HOLIDAYS ARE COMING

hm-pleated-skirtzeb-gold-pleated-skirtpinkoHolidays are coming !De feestdagen, mijn favoriete tijd van het jaar. Gezellig samen zijn met familie en vrienden, veel te veel eten en apero. Lekker binnen zitten en je favoriete TV-series kijken terwijl het buiten berekoud is. Koekjes bakken met de kids. Op cadeautjesjacht gaan… Just love it all.

De feestdagen vragen om wat twinkles and glam en de plooirokken met metalic look die je nu overal spot vind ik super.

Naast nieuwe collectie deel ik met jullie mijn 2dehands vondst. Want hey, ook daar vind je een fashionable stuff.

Oh ja, en mijn pleated skirt met sparkles … die hangt al mooi in de kast… Keep you posted ๐Ÿ˜‰

H&M pleated skirt

Zeb pleated skirt – Little Fortune collection of Just Yentl

Pinko pleated skirt on 2dehands.be

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?