Home » IT’S THAT TIME AGAIN…

IT’S THAT TIME AGAIN…

IT’S THAT TIME AGAIN…

trenchcoat

Nog een weekje wachten en dan is het my favorite time of the season… Solden 🙂 Zoals je al kon lezen in mijn blog posts… I love a good deal dus ben ik volledig in m’n nopjes als het zo ver is.

Offline shoppen gebeurd zelden. s’Avonds op m’n favoriete sites surfen en online deals checken heeft mijn voorkeur 🙂 Zo vermijd ik de drukte tijdens die hectische soldenweken.

Momenteel houden al veel winkels koppelverkoop of pre-sales en deze week was ik in de buurt van E5-mode. Helemaal niks voor mij (dacht ik), maar ik was er in de buurt toen ik m’n mams belde en ze was daar en vroeg om even mee te kijken. Natuurlijk kan ik het dan niet laten zelf even de winkel te checken en surprise surprise… ik was aangenaam verrast. Al vlug stond ik ook in een pashokje spullen te passen.

Ik kan die leuke spullen natuurlijk niet voor mij laten en deel dan ook graag mijn favorieten die nu te vinden zijn in de winkel.

De muntgroene trenchcoat is super mooi. De zachte kleur maakt het wat cooler. Je kan hem lekker losjes dragen over een lange broek of culotte.

De gestreepte broek is zalig voor in de zomer. Hij valt lekker los en is in een luchtig stofje.

Het batik jurkje is in een leuk fel blauw en in een luchtig stofje. De jurk heeft zijzakken en de mouwen kan je oprollen en vastmaken dus fijn voor als het iets warmer is. Ik zou het dragen om te gaan werken of om iets te gaan drinken.

Het gestreeptje jurkje is sleeveless dus ideaal voor op die hot summer days. Leuk doorknopjurkje.

Ik heb iets met lange rokken dus deze sprong direct in het oog in de shop. De kleur en stof zijn heel mooi. De prijs is verrassend laag. Zou ik dragen met sandaaltjes en een luchtig topje.

De print van dit rokje is lekker tropisch. De kleur in het echt is iets feller (lees: nog mooier). Het rokje wordt vooraan omgeslagen wat de snit net iets specialer maakt.

Heb jij al enkele items om te scoren tijdens de solden ?

 

Source pictures : E5 mode

 

 

 

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?