Home Β» LET’S TALK NAILS

LET’S TALK NAILS

LET’S TALK NAILS

pink-nailpolish1bright-hello-kitty-1

My oh my, hoe blij was ik toen ik de volledige collectie van Hello Kitty by OPI won πŸ™‚

Wel correctie, mijn dochter eigenlijk.

Het is ondertussen denk ik al een jaartje geleden. Maar vorig jaar bracht OPI een Hello Kitty collectie uit met 12 kleuren.

LakstoreΒ in Antwerpen deed hier rond een event waar je de nagellakjes kon uittesten, cupcakes kon proeven, kindjes konden hele dag door Hello Kitty filmpjes zien, mama’s konden voor een full Hello Kitty nailpolish gaan…The whole shebang dus.

Daar moest ik uiteraard naar toe, met mijn dochter, en mijn man en zoontje dan maar ook meegesleurd. De kindjes vonden het super en ik was in mijn element. Hello Kitty everywhere πŸ™‚

Op het event kon je een wedstrijdformulier invullen, So I did, op m’n dochters naam en een weekje later… Kreeg ik de boodschap dat we bij de lucky winners waren. Dus hebben we nu de hele collectie in huis en the colours are very pretty.

De collectie bestaat uit 2 delen. Het ‘zoete’ deel met roze en glitters, vind ik persoonlijk de meest draagbare. Het tweede deel bestaat uit de basiskleuren waar de originele Hello Kitty is uit opgebouwd : blauw/geel/rood/zwart. Blauw en geel zijn minder mijn ding maar kunnen wel fun zijn in de zomer.

So a lot of pretty colours of my favorite Japanse figure πŸ˜‰

Je kan ze hier nog altijd kopen :

Hello Kitty by OPI – ASOS

Hello Kitty by OPI (colour Kitty White) – OPI

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?