Home » MODE ON A BUDGET

MODE ON A BUDGET

MODE ON A BUDGET

Wie mijn blog al een tijdje volgt, heeft al een paar blogposts zien passeren met outfits van het merk Femme Luxe. Zo droeg ik al een aantal outfits perfect voor een feestje en ook een aantal outfits om de feestdagen te vieren.

Femme Luxe is een modemerk uit de UK met betaalbare mode. Hun site staat vol modellen met curves à la Kim Kardashian en ja, ook ik, niet gezegend met die KK curves vond mijn ding wel in hun collectie.

Onlangs kreeg ik de kans om terug enkele stuks te selecteren van hun site, wat ik nu best uitdagend vond met een bolle buik maar ik was wel heel nieuwsgierig en maakte een kleine selectie. Benieuwd of die bolle buik ook past in gewone kledij ? Check mijn gekozen stuks hieronder. Ik kan al meegeven dat de ene al succesvoller is dan de andere 🙂

Een klassieker : het witte T-shirt

Witte T-shirt – Femme Luxe

Het witte T-shirt is een basisstuk dat iedereen in zijn kleerkast zou moeten hebben. Ziet er leuk uit op denim. Je kan het combineren met een leuke rok of onder een jurkje dragen. Zo een T-shirt past gewoon altijd.

Ik koos voor een oversized model om zeker te zijn dat mijn buik er in past, maar het was toch al een beetje nipt. Echt super oversized is hij niet, ook niet aan de schouders of de mouwtjes. Het is gewoon een leuke, basic T-shirt. De stof is wel redelijk licht, fijn voor in de zomer maar tijdens een zwangerschap heb ik dit toch liever niet. Dan zie je die band van je zwangerschapsbroek nu net iets te goed.

Lounge wear

Denk aan lounge wear en je denkt aan zachte stofjes, een fijn zittende broek en trui en liefst dan nog in een tof kleurtje. Het setje dat ik koos bij Femme Luxe stelt niet teleur. De stof is zacht, valt soepel en de band snijdt niet in aan m’n buik.

Ok, de crop top is nu niet echt iets dat je ga dragen tijdens een zwangerschap maar draag er een iets langere T-shirt of tanktop onder en die buik is bedekt en je krijgt toch een fijne outfit. Ik ben blij met dit setje en dit zal zeker tijdens de televisie avondjes gedragen worden.

De misser : de mini bodycon jurk met pofmouwen

Mijn man en ik hebben eens goed gelachen toen ik dit jurkje aantrok. Bij mij ziet het er gewoon een lange top uit. Maar de combinatie is niet flatterend. De kleur op de foto van de site was toch wat misleidend. Daar zag de jurk er veel valer uit en leek het meer op munt qua kleur. In realiteit is het eerder gifgroen.

De combinatie pofmouwen met een heel erg bolle buik zijn moeilijk. Alles is opeens enorm en jah, daar voel ik me nu toch niet echt fijn in. Om dan toch iets positief mee te geven. De stof is wel aangenaam, het is een fijne T-shirtstof met ribbels. Maar de look, jah daar zwijgen we over.

De favoriet : de bodycon jurk

Groen bodycon jurkje – Femme Luxe

Dit jurkje vond ik prachtig. De donkergroene stof, de zijde look van het jurkje en het comfort van een super stretchy stofje. I love it. Jammer genoeg kocht ik een maat te groot. Ik dacht dat ik met de buik toch een maatje groter nodig had, maar dit was niet het geval. De stof heeft zo veel stretch dat hij normaal heel mooi overal aansluit en bij een maatje te groot valt dit nu net een beetje weg.

In mijn eerste blogpost over het merk Femme Luxe koos ik voor een lichtroze versie die ik nu ook gewoon kan dragen. Om het meer casual te maken draag ik er dan een T-shirt op en sneakers. Zo krijg je het idee dat je een rokje draagt, een toffe look voor elke dag.

Het groene jurkje met de lange mouw is al iets moeilijker om casual te dragen. Dit was een jurkje dat in ideale omstandigheden heel mooi had geweest voor een feestje, een communie of een receptie. Maar dat kan nu natuurlijk niet. Dus note to myself bij deze jurkjes, gewoon mijn eigen maat bestellen.

Ik ben alvast heel erg benieuwd wat je van deze looks vindt. Vind je de misser ook zo grappig ? Laat het me weten in de comments.

Liefs, Ellen

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?