Home Β» MY BIRTHDAY WISHLIST

MY BIRTHDAY WISHLIST

MY BIRTHDAY WISHLIST

Follow my blog with Bloglovin

wishlist 2.png

Als het op verjaardagen aankomt, ben ik net een klein kind. Ik wil taart, cadeautjes en een hele dag niks doen. Jep, mijn ouders hebben afgezien tijdens mijn kinderjaren. NEE ! Ik deed geen klusjes, ONMOGELIJK op je verjaardag. En JA, ik verwachtte een kaartje en je MOEST gelukkige verjaardag roepen van het moment je m’n kop zag. Ok, ik ben al iets gemoedelijker ondertussen. Vergeet je ‘happy birthday’ te roepen dan herinner ik je er enthousiast aan (no hard feelings). Klusjes doe ik met plezier voor mijn 2 little kiddos op die dag (maar beperkt tot een minimum – hello don’t push it here) en die kaartjes worden dezer dag vervangen door lieve Facebookberichtjes (works for me).

Cadeautjes krijgen mag uiteraard (with pleasure). Mijn lieve man vraagt me ieder jaar wat ik graag wil en de laatste jaren hou ik het op leuke uitstapjes (sweet memories are the best) maar dit jaar heb ik toch een klein lijstje in mijn hoofd πŸ™‚

En natuurlijk deel ik mijn lijstje graag met jullie πŸ™‚ So please meet MY BIRTHDAY WISHLIST πŸ˜‰

trenchcoat

1. Trenchcoat E5-mode

This one is haunting me. Vorige week gepast in de winkel zoals jullie konden lezen in ‘It’s that time again’ en toen niet gekocht wegens te groot. Heb ik daar even spijt van. Ook wat schuldgevoelens wegens de laatste weken even te veel geshopt dus bij deze smijt ik hem op m’n lijstje.

schoenen

2. Motorboots van Bronx

Onlangs gevonden op Zalando en helemaal uitverkocht. Daar begon de zoektocht en – Halleluja – ik vond ze op Torfs.be. Maar wegens, wel ja, bovengenoemde redenen (shopping budget is ground zero) niet gekocht. Maar ze zijn zoooo mooi en kan ik lekker doordragen in herfst, winter,…

girlboss

3. Boek #Girlboss

I need some motivational shizzle to read nowadays dus deze sprak me helemaal aan. Zijn we niet allemaal diep vanbinnen een #girlboss ? Reden te meer om deze te lezen denk ik dan.

blog

4. Boek How blogs work

Ik ben nog altijd superblij dat ik vorig jaar met mijn blog gestart ben. Soms is het doorbijten maar in the end doe ik het voor mezelf en geeft het me energie. Met dit boek hoop ik nog meer tips en tricks te leren over de wondere wereld van het bloggen.

jani

5. Boek De tien geboden van Jani

You gotta love Jani. Ik heb me deze lente verlekkerd aan het seizoen ‘Shopping queens’ en ‘Jani gaat’ en ‘Zo man, zo vrouw’ is ondertussen een classic op TV. Zijn uitspraken zijn hilarisch. Zijn stylingtips, spot on. Benieuwd of zijn boek in dezelfde stijl is.

hello kitty

6. Olympia Le-Tan Hello Kitty clutch

Ok, ik heb er op mijn blog nog niet over geschreven, maar wie me persoonlijk kent, weet dat ik een zwak heb voor Hello Kitty. I ADORE this cutie. Dus ja, toen Olympia Le-Tan een serie Hello Kitty tassen uitbracht was ik mega-excited maar het geld wou ik er niet voor ophoesten. Quite expensive. Zoveel jaar later zoek ik nog steeds mijn 2dehands versie, in de hoop er minder voor neer te moeten tellen. Helaas… Wie deze tweedehands vindt, is een held !

rituals.png

7. Producten Rituals

Gewoon omdat ze zo goed zijn. Lekkere geurtjes, fijne texturen en de potjes staan zo mooi in de badkamer.

Sakura set

Summer limited edition – Express Your Soul

Hammam Black Soap

Knipsel

8. Sandalen Gianvito Rossi

Sevens heeft ze nu in de solden (freaking out want -50%) en ze zijn zo mooooooi. Lekker chunky heels, tropical prints. I adore them. Want want want <3

En zo zou ik nog even kunnen doorgaan πŸ˜‰

15 juli is het zo ver (here is the small reminder). Ik ben al helemaal klaar voor die dag vol taart, cadeautjes en toch af en toe niks doen πŸ™‚

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?