Home » MY SEARCH FOR SNEAKERS

MY SEARCH FOR SNEAKERS

MY SEARCH FOR SNEAKERS

sneaker

Met de lente die gestart is, ben ik op zoek naar nieuwe sneakers. Degene die ik momenteel draag gaan al een tijdje mee, so I need replacement en ik wil terug witte. Ze zijn ook zo makkelijk te combineren op een skinny, een hemdjurk, een rokje en natuurlijk super aangenaam om te dragen.

Ik heb er enkele op m’n wishlist staan, zowel nieuw als 2dehands. Find my list below 😉

New

Links : Reebok Classic CLUB 85 FACE so in love with these ones. Ze zijn niet meer beschikbaar in mijn maat en ben er al hopeloos online naar op zoek gegaan. Give me a sign if you know where I can buy them <3

Midden : Converse Chuck Taylor All Star totally white en supercool. Gotta love them.

Rechts : Vans Old Skool ok nooit echt fan geweest van de zwarte Vans met het witte logo, maar de volledige witte versie kan ik wel hebben.

Second hand

Ok I have to say… wanneer ik naar 2dehands sneakers zoek, voeg ik in de zoekbalk toch ook het woord ‘nieuw’ toe. Afgedragen sneakers staat niet op m’n verlanglijstje.

Momenteel vind je onderstaande beauties op 2dehands.be.

Links : Adidas All Stars no words. Just classic.

Rechts boven : Converse One Star eigenlijk zou dit een update van mijn huidige worden 🙂 Maar deze versie is volledig wit.

Rechts onder : Puma Basket Heart Patent White very hipster. Is momenteel gegeerd bij menig modemeisje. De collectie van Puma is gebaseerd op balletschoenen <3

Mijn zoektocht zal nog eventjes duren vrees ik. But keep you posted when I find a new pair 😉

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?