Home » OCTOBER IN PICTURES

OCTOBER IN PICTURES

OCTOBER IN PICTURES

Oktober is niet mijn beste maand geweest. Mijn eerste gevoel als ik aan deze maand terug denk is : stress. Oktober verliep niet van een leien dakje, was vermoeiend en ongestructuurd. Ik dacht eigenlijk dat ik bijna geen foto’s had om te delen maar wanneer ik eens dag per dag overloop, zie ik dat er toch wel bijna elke dag een #happymoment was. En dat is eigenlijk best leuk om te zien. Ook al denk je dat je echt een rotweek had, of rotmaand in mijn geval dan, elke dag zijn er wel kleine happy moments. Kleine lichtpuntjes. Doet deugd te zien <3

Ergens zit er ook een gat in mijn tijdslijn, een aantal dagen waar ik mijn GSM bewust bijna niet aangezet heb en dus geen foto’s genomen heb. Mijn man en ik zijn er toen ook een paar dagen tussenuit gemuisd en toen heb ik mijn GSM helemaal niet meegenomen. Best confronterend om te beseffen hoeveel je onbewust naar dat ding grijpt dat je dan niet bij je hebt. Dat offline momentje deed deugd.

Maar goed. Minder foto’s deze maand, maar terug kleine #happymoments die ik graag  met jullie deel.

Moon festival ! En dat breng je door met familie en deel je lekkere mooncakes uit. Mijn schoonbroer had er van Iron Man 😀 Ohh ja en we gingen Mexicaans eten. Een echte Chinese traditie 🙂 NOT ! | Eén van mijn lieve vriendinnen gaat op Instagram de challenge Inktober aan en maakt elke dag een tekening tijdens de maand oktober . Ze tekende ook mij ! en schreef er prachtige woorden bij <3 | Feestje. E5-mode en Torfs pikken mijn foto op en delen hem alle twee op hun Instagram #proud | De tweedehands verkoop van kinderkledij continues… | Afspreken met mijn bestie voor nen sjakosjenverkoop 😉 en zo veel leuke mensen ontmoet en terug gezien na zooo een lange tijd | Hop naar Nightshift. ’t Was interessant, nieuwe mensen ontmoet, goed gelachen met mijn compagnons en lekker gegeten. Pulled chicken burger at ik daar. t’ Was goed | Verjaardagfeestje van de dochter. Met zo veel genodigden kwam er een springkasteel aan te pas. Leuk voor de kids (en ja ook voor mij) | Koffiemomentje. Das echt een klein #happymoment voor me. | Naar de kringloop en fake fur gaan passen. Allemaal te groot. | Uit eten met het gezinnetje en ja we nemen dessert of course. | Gin-tasting georganiseerd door de KVLV (jawel daar zit ik in) en het was goed. En we zijn thuis geraakt.

Kindjes naar de zwemles en mama heeft huiswerk. Het boek uitlezen van Emma Gelaude, wat ik trouwens met plezier deed <3 | Nog eens een Sandra Bekkari-momentje. Mango-vanille smoothie. Approved ! Ook door de kids. | Ikea-treasure. t’Is kerstcollectie maar dit vosje gaat het hele jaar door blijven staan op mijn nachtkastje. | Naar het bos met mijn zoontje en school. 3 kleintjes om op te letten en wandelen in het bos. Ideaal om de gedachten te verzetten. | Quality-time met een vriendin. Sushi is served that day. | Optreden voor de grootouders in de kerk en de ouders mogen komen piepen. Altijd koddig om die kleintjes zo te zien. | Uit eten met de kids. Ze mochten kiezen … 🙂 | Vrijdagvond : movienight. Verwennerij alom. | Emma Gelaude deelt mijn blogpost op haar account. Me happy. En veel reactie op ‘What does the word influencer means to you ?‘. Fijn om zo een dialoog te zien groeien. | Eerste dag schoolvakantie en het langverwachte bezoek aan Plopsa is eindelijk daar 🙂 | Halloween. Dit jaar minder in the mood. Meer dan een vermoeid gezicht en een paar pompoenen op m’n hoofd wordt het niet 😉

Op naar een nieuwe maand met nieuwe #happymoments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?