Home » POLKA DOTS LOVE AND HEARTS

POLKA DOTS LOVE AND HEARTS

POLKA DOTS LOVE AND HEARTS

Processed with VSCO with a6 preset

Het is altijd wel een beetje zoeken wat aan te doen wanneer de temperaturen je ter plekke doen smelten als je de deur uit komt.

Toen ik onlangs deze palazzo broek met polkadots vond, was ik helemaal verkocht. Luchtig stofje, schattige polka dots en een loose fit. Ideaal bij tropisch weer dus. De broek is ondertussen één van mijn favoriete stuks geworden.

Ik combineerde hem hier met een tank top en sandaaltjes. Maar je kan hem gerust dragen met een bloesje, blazer en heels als je iets gekleder wilt gaan. Of waarom niet met een sweater en sneakers wanneer het iets frisser wordt. Ohh en BTW de tanktops van Uniqlo zitten zalig en zijn super van kwaliteit. Ik koop ze per 5 in omdat ze zo goed zijn.

Processed with VSCO with a6 preset

Mijn zonnebril is een soldenkoopje. 1 euro baby ! Wat kan ik zeggen… Girls just wanna have fun en deze zonnebril is fun for sure.

Processed with VSCO with a6 preset

WEARING  \\  Pants – Modespot  \  Tank Top – Uniqlo  \  Sandals – Torfs  \  Sunglasses – Primark

Wat is jouw favoriete item deze zomer ? Ga je voor kort of doe je zoals mij toch soms lang aan ? Laat het gerust weten in de comments.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

4 Comments

 1. 31/07/2018 / 22:00

  Die broek staat je zo goed! En wat een leuke zonnebril. Ik ga meestal voor kort tenzij ik voor mijn maxi jurk kies.

 2. 01/08/2018 / 18:28

  Ik draag alleen maar korte dingen! Kan echt niets lang verdragen als het zo heet is. Al zal zo’n losse broek welk oké zijn waarschijnlijk maar ik heb niet zoiets in mijn kast dusja 🙂 Staat je wel heel mooi en goed om te weten van die topjes van Uniqlo. Kan nog wel een paar basics gebruiken.

  • 02/08/2018 / 10:21

   Yes. Uniqlo is mijn must go en ze waren nu met een beetje korting dus lekker inslaan 😀

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?