Home » PRETTY IN PINK

PRETTY IN PINK

pink2

 

I’m in a pink mood nowadays. De voorbije maand heb ik heel wat roze geshopt om mijn garderobe op te fleuren. Het startte allemaal met de Pink Velvet Boots van Morebé en ondertussen zijn er nog een paar roze sparkly heels bijgekomen, een roze sweater, een zachtroze cozy gilet en een roze angora trui van Acne.

Deze laatste heb ik op 2dehands.be gevonden. A real catch. De verkoopster deed hem weg voor een prikje en gaf er zelfs nog een extra trui gratis bij. Super fijn <3

Ik draag hem het liefst op jeans en sneakers. Maar als het wat warmer wordt ga ik hem toch eens combineren met wit of marinestreepjes. Ziet er lekker fris uit.

Can’t wait for spring to begin 🙂

 

Bron foto’s : Blue JeansWhite SkirtWhite PantsGrey SweaterStriped Skirt

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?