Home » PROTECT YOUR SKIN : MY FAVORITE EUCERIN SUNSCREEN OF THE MOMENT

PROTECT YOUR SKIN : MY FAVORITE EUCERIN SUNSCREEN OF THE MOMENT

PROTECT YOUR SKIN : MY FAVORITE EUCERIN SUNSCREEN OF THE MOMENT

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Eucerin Sun Photoaging control lotion SPF50+  \  Eucerin Sun Sensitive protect Sun mist dry touch SPF30  \  Eucerin After Sun Sensitive Relief After Sun Crème-Gel

Dat je huid beschermen tegen de zon belangrijk is, is al lang geen geheim meer. Zelf heb ik een heel bleke huid en bij de eerste zonnestralen ga ik al smeren. Verbrande schouders of neus, het is een no go. Liever een lichte huid die geleidelijk aan bruint dan mijn huid te laten verbranden om snel bruin te worden. Momenteel gebruik ik de zonnecrème van Eucerin, een fijne geurloze crème die snel intrekt en me optimaal beschermt. Daarnaast is hij extra lief voor de gevoelige huid, wat mooi meegenomen is want zo durf ik hem ook te gebruiken voor de kindjes.

De Eucerin zonnebescherming factor 30 die in een handige spuitbus zit, gaat dan weer makkelijk mee in mijn handtas. Handig als ik s’middags onverwachts buiten lunch en geen slachtoffer vind om mijn rug in te smeren. Met deze spuitbus kan ik dit lekker zelf. En ook bij mijn kindjes is hij favoriet. Omdat je ze heel snel kan insmeren en ze onmiddellijk klaar zijn om te gaan spelen.

Ook achteraf na een dagje zon verwen ik mijn huid graag. Extra hydratatie is dan zeker welkom. De Eucerin After Sun zonder geur, trekt lekker snel in en geeft mijn huid die extra hydratie die het nodig heeft. En zo hou ik ook dat kleurtje langer (als dan toch een beetje gebruind ben #bleeksheetforlife).

Hoe bescherm jij je tegen de zon ? Ik ben benieuwd naar je tips. Laat het gerust weten in de comments.

Alle producten zijn verkrijgbaar via de online apotheek Viata.be.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

  1. 04/06/2018 / 21:56

    Duidelijk artikel en prachtige foto’s! Zonnebrand is zeker heel belangrijk. ?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?