Home ยป SHOW ME YOUR GOODIES

SHOW ME YOUR GOODIES

SHOW ME YOUR GOODIES

look1

Zo zo, het soldenseizoen is al even afgelopen en zoals je in ‘Let The Sales Begin‘ kon lezen had ik een kleine wishlist opgesteld. Nu de solden dan ook voorbij zijn, deel ik graag met jullie mijn vangst ๐Ÿ™‚

Eerst en vooral moet ik er bij vertellen dat ik een echte sale shopper ben, online en offline. Omdat ik de eerste soldendag te druk vind in the real world, vind je me die dag aan m’n PC. Checking my wishlist en hopen op een goede deal. Hoe meer korting, hoe beter de deal ๐Ÿ˜€ Ik ga steevast voor minstens -50%, maar ik moet bekennen dat er een paar items bij zitten met iets minder korting. Oh well ๐Ÿ™‚

Mijn sweater van Hello Kitty heb ik gevonden via Zalando. Hij is superzacht van binnen en ik hou van het felle roze. Ideaal voor op jeans in het weekend. Mijn lange rok uit JBC, vind ik super. Ik heb hem gevonden in de pre-solden. Deze hou ik voor de zomer maar in de winter kan het best ook met dikke trui en high heels. Op mijn roze sparkly shoes van Dolce & Gabbana ben ik verliefd geworden tijdens mijn bezoek in Amsterdam. Ik vond ze bij Shoebaloo in sale. My sweet colleague noemt ze ‘klassiekers’. Love it ๐Ÿ™‚

look3

De grijze rok uit sweaterstof stond op mijn verlanglijstje en heb ik kunnen scoren bij JBC. Hij is superzacht en gemaakt uit organic cotton. Deze hou ik meer voor de zomer en lijkt me leuk om te dragen op sneakers naar het werk. De kaki blouse komt van LolaLiza. De broderie op de rug is gewoon DE  MAX. De kaki trui met goudlaminatie is achteraan iets langer en afgerond wat hem wat meer casual maakt. Ok, en de sparkling boots… Die zijn compleet erover. I know. Maar ik vond ze zoooo cool. Hier heb ik echt lang op gewacht want de versie in het zwart wou ik ook *bloos*. Dus ik heb ze helemaal op het einde van de solden gekocht en een mooie korting gekregen. Yeay !

look-3-extra

De velvet trui stond ook op mijn verlanglijstje. Hij is heel leuk, maar de badges storen me een beetje. Ik denk dat ik ze er binnenkort heel voorzichtig ga proberen afhalen. Weet niet of dat ga lukken ๐Ÿ™‚ Will see.

look 3x.jpg

En ja hoor, de sparkling boots in zwart. Die draag ik lekker naar het werk op een zwarte skinny jeans. Ik vind ze superfun en heel comfortabel. De bloes met strepen en badges is heel licht van stof dus kan ik fijn in de zomer door dragen.

look4

De roze oversized gilet van LolaLiza is zoooo cosy. Eรฉn van m’n favoriete stuks gevonden tijdens de sale.

Wanneer ik zo terugkijk heb ik me toch wel een beetje laten gaan. Dus binnenkort hou ik misschien wel een kleine closet sale, want er moet een beetje plaats gemaakt worden in m’n dressing.

So tell me what was your favorite sale item ? ๐Ÿ™‚

 

Sparking Pink Heels – Dolce & Gabbana

Hello Kitty Sweater – Marina Hoermanseder

Striped Long Skirt – JBC

Kaki Blouse (similar) – LolaLiza

Grey Skirt – JBC

Sparkling Boots Kaki – Torfs

Kaki/Gold Sweater – LolaLiza

Velvet Sweater – JBC

Striped Blouse (similar) – LolaLiza

Sparkling Boots Black – Torfs

Book ‘Capture Your Style’ – Aimee Song

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?