Home ยป SUNDAY IS FLEA MARKET DAY

SUNDAY IS FLEA MARKET DAY

SUNDAY IS FLEA MARKET DAY

armband

Vorige week was er kermis in onze buurt en ieder jaar houden ze er rommelmarkt. Ik was zelf nog nooit geweest naar deze maar we hadden tijd die zondag dus waarom eens niet gaan checken.

Ik hou van de sfeer op een rommelmarkt. Beetje rondslenteren en snuisteren tussen de kraampjes op zoek naar leuke accessoires, hebbedingen voor in huis of speelgoed voor de kids. I love it. Onderhandelen over de prijs, soms afdruipen als het niet lukt of dat happy feeling als het wel lukt. I love that game ๐Ÿ™‚ Ik ben dan helemaal in mijn element.

glazen

Die zondag heb ik niet veel schatten gevonden. Nieuwe waterglazen in een fris blauw en een leuke armband in roze kwarts voor een prikje. Misschien weinig maar deze kleine schatten zijn leuk om te vinden en zo heb je toch weer iets origineel in huis.

Zelf zin om een rommelmarkt in je buurt te bezoeken, ga dan naar rommelmarkten.beย en wie weet zie je me daar ook, snuisterend tussen de kraampjes ๐Ÿ™‚

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?