Home » THAT FINE SILVER NECKLACE PERFECT FOR SUMMER

THAT FINE SILVER NECKLACE PERFECT FOR SUMMER

THAT FINE SILVER NECKLACE PERFECT FOR SUMMER

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Mijn liefde voor statement juwelen is groot, maar deze zomer ben ik toch gevallen voor een fijne zilveren ketting met bedeltjes van Rebecca. Deze fijne halsketting staat mooi bij een lichte linnen blouse of een luchtige, zomerse jurk en alhoewel trends roepen dat goud a big deal is deze zomer, ben ik toch voor de koele zilveren variant gegaan. Staat mooi bij wit en licht blauw.

Je mag dus nog veel outfits verwachten met deze beauty met leeuwenembleem. Wat ik trouwens best een krachtig beeld vind, dit tere kettinkje met dan de leeuwen. Perfect voor alle powervrouwen met een zacht kantje 😉

Laat me gerust weten wat jullie er van deze halsketting vinden <3

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

WEARING  \\  Necklace (gift) – Rebecca.it  \  Blouse (sale) – Mango  \  Jeans (old) – H&M  \  Nails done by Originailz

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

5 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?