Home » THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING

 

box.jpg

shoe-out-of-the-box1

shoes-skewed-2

… but that ain’t what they do…

Naast mijn obsessie voor designertassen, heb ik ‘a thing for shoes’. Onlangs had ik terug een ingeving.

Ik had namelijk op één of andere site roze schoenen gezien met strik (!) in velours – het klinkt er over, ik weet het – maar ik wou ze hebben. Liefst onmiddellijk uiteraard.

Na een beetje surfen op de termen ‘pink velvet shoes with bow’ wat helaas geen resultaat gaf, viel het me te binnen dat ik ze waarschijnlijk op Belmodo had gezien.

En jawel daar gaf de zoekterm ‘velvet shoes’ direct resultaat.

Ik ontdekte dat ze van het merk Morobé waren. Never heard of it maar de collectie was fun !

Omdat ik enkel de online shop en geen store locator vond, contacteerde ik het merk via facebook. Ik kreeg direct antwoord en superveel informatie. Thanks again Morobé !

De dag erna heb ik de schoenen besteld via Histoires de Femmes en twee dagen erna werden ze thuis afgeleverd. Netjes verpakt met een roze strik er rond. Superschattig.

En de schoenen zelf… They were perfect… of misschien één klein nadeel. De hakken zijn mijlenhoog, dus vrolijk mij er zien in rondhuppelen zal je niet snel zien gebeuren.

Ik heb ze dan maar gedoopt tot ‘restaurantschoenen’. Schoenen waar je gewoon mee aan tafel zit en niet veel hoeft mee rond te lopen. Hebben we ook nodig uiteraard 😉

WEARING

Morobé pink velvet booties

 

 

 

1 Comment

  1. Pingback: PRETTY IN PINK

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?