Home » WEDSDTRIJD : WIN EEN VERWENVOORMIDDAG MET LUNCH

WEDSDTRIJD : WIN EEN VERWENVOORMIDDAG MET LUNCH

WEDSDTRIJD : WIN EEN VERWENVOORMIDDAG MET LUNCH

workshop

Al altijd willen weten welke kleuren je het beste staan ? Wil je graag eens make-up advies krijgen en zo je zelfvertrouwen boosten ?

In samenwerking met Manon L’eco mag ik een ticket weggeven voor haar workshop op zaterdag 23 juni te Gent in the Box.

Wat mag je verwachten ?

De ochtend start met het bepalen van je kleurtype en hierna krijg je je eigen kleurenpaspoort. Tijdens de pauze is er cake (mjammie), waarna je een natuurlijke make-up look leert te creëren met minerale cosmetica. De voormiddag wordt afgesloten met een gezonde lunch van LeBrunch.

De workshop start om 10u en loopt tot 13u30 en vindt plaats in The Box – Dampoortstraat 47 te Gent. Alle info vind je ook hier terug.

Hoe neem je deel aan de wedstrijd ?

Laat in de comments hieronder een bericht na dat je graag deelneemt of stuur een mailtje naar helloboontje@hotmail.com om deel te nemen. Wil je een extra kans maken om te winnen ? Deel dan dit bericht publiek op Facebook met je vrienden en tag me.

Wil je liever in de namiddag een workshop meevolgen ? Check dan mijn Instagram pagina voor het progamma in de namiddag en hoe je kan deelnemen.

Veel succes !

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

5 Comments

  1. 07/06/2018 / 22:29

    Wat leuk! Ik zou dolgraag meegedaan hebben, maar woon helaas in Nederland en dan ook nog eens een heel eind verder weg zonder OV ticket. Jammer. Maar ik wil wel degelijk helpen met het delen op mijn blog van deze winactie. Of er een artikeltje over typen :-). Krikg ik dan die extra bonus bij mijn volgende winactie entry? Zo niet is het ook niet erg hoor!
    Xoxo

    • 08/06/2018 / 09:36

      Ohh wat jammer dat je te ver woont ! Voor mij is dat prima hoor die shoot out op je blog en als ik nog eens een winactie doe, wil ik je zeker dan die extra bonus geven. xxx

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?