Home » WHO INSPIRES ME ?

WHO INSPIRES ME ?

WHO INSPIRES ME ?

books

Vandaag zet ik mijn social media icons in de schijnwerpers. Sommige volg ik al heel lang. Andere heb ik onlangs ontdekt. En zoals je ziet, heb ik de voorbije jaren toch wel enkele boeken verzameld van al mijn favorieten.

Let me introduce them to you 🙂

EMMA GELAUDE

Emma volg ik al van bij de start. Ik realiseerde dit onlangs toen ik één van haar vlogs zag waar ze haar 10-jarig traject doorliep als styliste/ blogger/ vlogger/… . Mijn liefde voor vintage Chanel tassen is door haar blogposts toch serieus aangewakkerd. Ik hou van haar stijl. Altijd wat stoer, sowieso fun. Kijk eens naar haar vlogs en wordt verliefd op haar zalig Gentsch accent. Vree wijs. Ze is en blijft een leading lady voor mij onder de bloggers.

www.emmagelaude.com , @emmagelaude

Book :  Impact

TIANY KIRILOFF

She rocks. Ik denk dat ik haar eerste stylings heb ontdekt via JIM.tv. Can’t remember that well. Ze is een fashion duizendpoot. Haar stijl is eclectisch en inspirerend en ze heeft ook een hart voor vintage net als mij. Haar samenwerking met 2dehands.be vond ik superfijn om te volgen. Belmodo, dat werd opgestart door haar, check ik regelmatig voor laatste trends en fashion updates. Of leuke wedstrijden. Gratis naar de Dries van Noten expo in MOMU. Check 🙂

belmodo.be , @belmodotiany

Book : Every Inch a Lady

ASTRID COPPENS

You gotta love her. Ontdekt in de TV-show ‘Vlaamse Hollywood Vrouwen’ en volledig fan geworden tijdens de ‘Astrid in Wonderland’ periode. Love her style and her positivity. Ze is een coole rockchick met een dressing to die for. She lives the American Dream maar behoudt haar Vlaamse nuchterheid. En nu heeft ze nen vent van Gent. De max 🙂

The Blonde and The Brunette (teammember) , @oneandonlyastrid

Book : Amazing Astrid , Stylish Astrid

SOFIE VALKIERS

She is the sweetest. Ik volg haar ook al heel lang. Van de samenwerking met La Redoute tot de shows van Dior. Ik heb het allemaal meegevolgd op haar blog. Haar boek is leuk om te lezen en had ik mee op reis een paar jaar terug naar Frankrijk. Ontspannend leesmateriaal en goede styling tips. Ze heeft een coole stijl en geeft veel inspiratie op haar blog. Momenteel is ze zwanger van haar eerste kindje. Dus mama’s-to-be kunnen ook daar nu inspiratie vinden 🙂

www.fashionata.com , @sofievalkiers

Book : Little Black Book

AIMEE SONG

Nog niet zo lang ontdekt, maar wat een account ! Ze heeft prachtige foto’s, reist naar super bestemmingen en heeft een oog voor mooie architectuur. Ik kijk ook graag op IG naar haar ‘My Story’ waar ze zalig veel eten post. This girl can eat and wears amazing fashion at the same time 😉 Ze schreef het boek ‘Song of Style’ waar je alle tips vindt to up game your instafeed. Een aanrader <3

www.songofstyle.com , @songofstyle

Book : Song of Style

TOTALLY TWO

Deze vriendinnen volg ik nog maar kort. Ik heb hen ontdekt via een reportage in Pano op Eén. Ik denk dat ik toen wel voor het eerst heb gedacht : “Zo een blog, dat wil ik misschien ook wel starten”. Céline en Talisa zijn twee supermooie meiden die een healthy lifestyle en veel bikini- en workoutposts sharen. Hun feed straalt veel positiviteit uit en dat spreekt aan. Ik heb onlangs hun boek gekocht ‘Hoe wordt ik Instafamous ?’ en ik ben volledig verkocht. Het is een persoonlijk boek waar je ook in kan lezen hoe ze gestart zijn en hoe ze elkaar leren kennen hebben. Dat geeft een extra.

totallytwo.com , @totallytwo

Book : Hoe wordt ik Instafamous ?

Dus check eens de blog van bovenstaande ladies en ga eens naar hun Instagram-account and be amazed… Oh ja en vergeet me natuurlijk ook niet te volgen op al mijn social media kanalen 😉 This way you never miss any of my posts <3

@helloboontje on Instagram , Hello Boontje on Facebook

Source pictures : All picture are taken from the blogs mentioned above.

 

 

 

 

4 Comments

  1. 12/05/2017 / 08:18

    Astrid Coppens is ook echt een voorbeeld voor mij! Heel leuk artikel trouwens!

  2. 15/05/2017 / 17:33

    Superleuk artikel! Ik kende ze al allemaal, behalve Sophie Valkiers nog niet van Little black book. Ik heb net even een paar dingen van haar opgezocht & wauw wat een ontdekking!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?