Home » 3 FEEST OUTFIT IDEEËN

3 FEEST OUTFIT IDEEËN

3 FEEST OUTFIT IDEEËN

Tijdens de kerstvakantie besloot ik niet te bloggen, maar ik wil jullie toch graag mijn feest outfits tonen. De outfits zijn niet alleen goed voor de feestdagen maar je kan deze looks gerust ook dragen voor een feestje.

Dus check hieronder mijn feest looks.

Feest outfit 1

feest outfit
feest outfit

Ik draag : Jacqueline de Yong jurk bij Zeb Fashion ; H&M oorbellen ; Kinetics Nails nagellak Mirror-like Red ; Ebay GSM hoesje

feest outfit

Op kerstavond ging ik voor een kort glitterjurkje met lange mouwen en opstaand kraagje. Het jurkje vond ik vorig jaar tijdens de zomer in sale maar het is eigenlijk een echt feest kleedje en ook de oorbellen zijn een sale item.

Jawel, lekker over de top oorbellen want op kerstavond mocht het wel iets meer zijn vond ik. En onder het motto : more is more, combineerde ik de jurk met mijn zwarte glitter boots 🙂

Feest outfit 2

feest outfit

Traditioneel gaan we met met de hele familie ieder jaar tijdens de kerstperiode eten in de feestzaal waar ons huwelijk plaats vond. Een prachtige locatie, lekker eten en echt super gezellig met onze familie. Gewoon een namiddag zalig genieten.

Ik draag : Coco jurk (new) ; Sandro blazer ; vintage handtas ; Primark glitterlaarsjes

Tijdens een vriendinnenshopping vond ik deze geweldige jurk die ik gewoon niet kon laten hangen. Maar natuurlijk moet er een gelegenheid zijn om ze te kopen. De kerstfamilie lunch leek me perfect. Ik combineerde de jurk met een zwarte blazer en mijn zilveren glitterboots, want het motto : more is more, is zo wat de hele vakantie blijven door gaan 🙂

Feest outfit 3

feest outfit
feest outfit
feest outfit

Ik draag : H&M blouse ; Vero Moda rok (nu in sale) ; preloved over-the-knee laarzen uit de kringloopwinkel

Voor oudjaar ging voor een volledige zwarte outfit. Ik ging wat feller in mijn make-up en dan hoeft mijn outfit niet te veel kleur. Op oudjaar ging ik voor mijn nieuw gekocht rokje (in pre-sales !) met super leuke fringes met swarovski-steentjes en suede stof, een zwarte blouse en over-the-knee boots.

Deze botten, geloof het of niet, vond ik voor 10 euro in de kringloop. Ongedragen en echt de stijl die ik ondertussen al 2 jaar zocht. Met een hak die niet te hoog is en niet te strak aan het been. I love them !

feest outfit

Ik ben alvast benieuwd wat je van deze outfits vindt. En natuurlijk wat jij droeg tijdens de feestdagen ! Laat het me gerust weten in de comments !

4 Comments

 1. 12/01/2019 / 09:18

  Feestoutfit 1 en 2 vind ik super mooi! Outfit 3 is niet zo mijn ding.

  • helloboontje
   Auteur
   12/01/2019 / 15:41

   Leuk te horen. Bedankt voor je berichtje x

 2. Kimm
  07/04/2019 / 08:48

  Ooohhh 2 en 3 ♡♡♡

  • helloboontje
   Auteur
   11/04/2019 / 09:42

   thanks 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?