Home ยป 3 OUTFITS MET ENKEL STUKS UIT DE KRINGWINKEL

3 OUTFITS MET ENKEL STUKS UIT DE KRINGWINKEL

3 OUTFITS MET ENKEL STUKS UIT DE KRINGWINKEL

Wie me al een tijdje volgt weet dat ik hou van De Kringwinkel en dat ik er regelmatig leuke stuks vindt en style. Maar 3 volledige outfits stylen met enkel stuks uit De Kringwinkel ? Dit had ik tot nu toe nog niet gedaan. Een leuke uitdaging leek me dit. Dus bezocht ik De Kringwinkel Meetjesland in Eeklo en stylde ik 3 outfits met alleen stuks uit De Kringwinkel. Benieuwd ? Check ze hieronder.

Look 1 : Casual

Alle stuks gevonden in De Kringwinkel Meetjesland in Eeklo

De Kringwinkel is de ideale plek om vintage pareltjes te scoren, zoals dit vintage truitje. Een origineel stuk vind ik zo veel leuker dan een mainstream truitje uit de winkelstraat. Je hebt een uniek stuk en de kwaliteit van de kledij is top. Ik vond er een leuke jeans met licht uitlopende pijpen bij en combineerde deze met hoge hakken. De rieten handtas zorgt voor een extra casual touch. Met deze outfit ben ik helemaal klaar voor een uitstapje naar de markt op een mooie herfstdag.

Look 2 : Office proof

Alle stuks gevonden in De Kringwinkel Meetjesland in Eeklo

Ook voor trendy stukken kan je bij De Kringwinkel terecht. Tijdens mijn zoektocht naar outfits vond ik deze minimale top met leuk detail aan de nek en deze culotte. Beide stukken die helemaal on trend zijn en je leuk kan stylen. Door in dezelfde kleurtinten te blijven, hou ik de look rustig en wordt het niet too much. Deze outfit kan dan ook perfect voor op kantoor of een afterwork drink.

Nog een Kringwinkel tip : zoek niet specifiek op jouw exacte maat maar zoek naar stuks die je leuk lijken en pas gewoon. Tops kan je makkelijk oversized dragen, iets wijdere broeken kunnen perfect dienen als boyfriend jeans. En zou wordt je keuze in De Kringwinkel opeens een stuk groter.

Look 3 : Chique

Aha de derde look die is perfect voor een feestje maar … die verklap ik je nog lekker niet want … Die kan je spotten tijdens het verjaardagsweekend van De Kringwinkel Meetjesland in Eeklo. Dit feestweekend vindt plaats op 20 en 21 september en er zijn tal van leuke activiteiten zoals workshops, optredens en een modeshow waar ik in meeloop. Jawel, je leest het goed. Je kan de outfits die ik stylde met stukken enkel uit De Kringwinkel dan in real life spotten en de laatste look die ik maakte ontdekken. Hopelijk zie ik je daar !

Wil je graag alle activiteiten ontdekken tijdens het feestweekend van De Kringwinkel Meetjesland ? Op hun Facebook-pagina vind je de volledige agenda.

Deze blogpost is ontstaan d.m.v. een samenwerking.

LEES OOK : HOE COMBINEER JE NEON GROEN ?

2 Comments

 1. 16/09/2019 / 12:44

  Echt een originele samenwerking! Ben benieuwd, jammer genoeg kan ik niet komen kijken, maar mocht het passen in de agenda, zou ik dat echt wel doen!

  • helloboontje
   Auteur
   18/09/2019 / 19:57

   Super lief dank je wel. Ik vind het alvast spannend ๐Ÿ™‚

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?