Home » BINNEN KIJKEN BIJ HELLO BOONTJE

BINNEN KIJKEN BIJ HELLO BOONTJE

BINNEN KIJKEN BIJ HELLO BOONTJE

Binnen kijken bij iemand thuis, dat vinden we toch stiekem allemaal een beetje leuk ?  Want zijn we niet allemaal een beetje nieuwsgierig ? Dus vandaag stel ik de deuren open van Hello Boontje’s huis. Een specifiek deeltje eigenlijk, namelijk mijn bloghoekje.

Even binnen kijken …
binnen kijken

Even binnen kijken

Ik droomde best al een tijdje over een bloghoekje en een tijdje terug stak ik de handen uit de mouwen. Het werd tijd om eindelijk eens die rommelkamer te verven en een hoekje voor mezelf te creëren waar ik al mijn spullen kwijt kon. Een bloghoekje dus, waar ik al mijn fotografie spullen, boeken, knutselspullen, naaimachine, make-up, blogmateriaal en veel meer kwijt kon.

Bloghoekje

Ok, helemaal af is het niet. Het mag nog gezelliger. Die oude stoel mag nog eens opgeleukt worden. Ik droom nog van wat extra groen toe te voegen en misschien nog iets moois aan de muur ? Work in progress dus.

memo bord

Memo Bord

 

Het fijne aan je eigen plekje is natuurlijk dat je het kan personaliseren met leuke persoonlijke spullen. Een handgemaakte unicorn van mijn lieve collega’s of een leuke foto van je kindjes. Ik liet deze foto maken op glasplaat bij de Fotofabriek. Een mooie herinnering aan onze reis naar Bali.
binnen kijken

Al mijn boeken in mijn bereik, mijn leuk popjes verzameld door de jaren heen. Super handig en fijn om alles dicht bij je te hebben.

binnen kijken

Mijn verschillende soorten fototoestellen… Jawel, ik heb er best een paar, maar hier zijn wel jaren over gegaan. Ik vind ze te leuk en kan ze niet weg doen. Lomography was een van mijn favoriete merken trouwens. Die speciale camera’s met fish eye lens of met 4 verschillende lenzen, kan je super leuke dingen mee doen.

Dit was een kleine blik achter de schermen dus, naar mijn plekje waar ik naar toe ga als ik even rustig wil zitten om te werken aan m’n blog of wil rommelen.

Vind jij het fijn om binnen te kijken bij iemand thuis ? Heb je zelf een klein plekje in huiswaar je je even kan afzonderen om te rommelen ? Laat het me gerust weten <3

Wil je zelf een foto afprinten op plexiglas, check dan Fotofabriek.nl om zelf een leuk hoekje in huis op te leuken.

Volg je me al op Instagram , BLOGLOVIN’ , Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

  1. 21/11/2018 / 09:39

    Wat een fijn en gezellig hoekje om te bloggen. Ik kan mij voorstellen dat je hier graag zit.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?