Home » VINTAGE JURK EN TEDDY COAT

VINTAGE JURK EN TEDDY COAT

VINTAGE JURK EN TEDDY COAT

Processed with VSCO with a6 preset

Teddy coats zijn ‘one hell of a trend’ deze dagen en ik ben fan. Ik spotte onlangs deze teddy coat bij Primark en kon hem niet laten hangen. Hij is super zacht, lekker warm en de intense warme kleur is zo mooi <3

Ik combineerde hem met mijn vintage jurk. Deze vond ik begin deze zomer in Maastricht in een leuk, klein vintage winkeltje en ik was meteen verliefd. Ik twijfelde een beetje over de halslijn want de vintage jurk sluit helemaal tot boven toe en was bang dat het iets te zwaar zou worden. Maar ik laat gewoon een aantal knopjes open et voila, problem solved.

Ik ben ‘zot’ van het patroontje van de jurk. De kleuren zijn mooi en intens en de bruine riem combineert er prima mee. De riem is trouwens een kringloopvondst en geeft de jurk nog wat extra taille.

Ik draag : Primark teddy coat (nu in de winkel); vintage jurk; lederen riem gevonden in de Kringloopwinkel; Even & Odd sneakers gevonden bij Zalando

Een 70’s lookje dus met vintage, tweedehands en nieuwe stukken. Ik ben alvast benieuwd wat je van deze combinatie vindt. Laat het me gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram , BLOGLOVIN’ , Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

3 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?