Home » TOO FACED THEN AND NOW EYE SHADOW PALETTE REVIEW

TOO FACED THEN AND NOW EYE SHADOW PALETTE REVIEW

TOO FACED THEN AND NOW EYE SHADOW PALETTE REVIEW

Then and Now Eyeshadow Palette - kleuren 1998

Onlangs ging ik een weekendje weg naar Amsterdam met de overtuiging dat ik niks ging kopen. Maar toen ging ik naar Douglas en viel ik halsoverkop voor dit prachtige palette van Too Faced. Mission failed 🙂 Het ‘Then and Now Eye Shadow Palette’ van Too Faced is een plaatje. En zo iets moois kan ik niet voor mezelf houden en ik deel dan ook graag een kleine review van dit palette met jullie.

Then and Now Eyeshadow Palette - kleuren 1998

Het ‘Then and Now Eyeshadow Palette’ van Too Faced is een verjaardagseditie met 10 kleuren die ontwikkeld werden in 1998 en 10 nieuwe tinten die geïnspireerd zijn op de originele kleuren. De uitvoerig is super mooi met de lichte roze sparkly verpakking en de gouden letters. Travelsize is hij niet. Het palette is 30 CM lang, maar hij staat wel prachig op je make-up kastje. Een grappig weetje, het palette ruikt naar verjaardagstaart, dus iedere keer als je het palette opent, is het net een klein feestje 😉

Then and Now Eyeshadow Palette – kleuren 1998
Then and Now Eyeshadow Palette - kleuren 1998

Then and Now Eyeshadow Palette – kleuren 1998

De kleuren hebben veel pigment en hebben een mooie glans. Ik ben helemaal gek van het goud en ook de bruine tinten. Het lichtblauw vind ik super mooi en ga ik binnenkort eens proberen.

Then and Now Eyeshadow Palette – kleuren 2018
Then and Now Eyeshadow Palette - kleuren 2018

Then and Now Eyeshadow Palette – kleuren 2018

Dit zijn de updates van de kleuren ontworpen in 1998, de pigmentatie is nog intenser en de glans en sparkle is super mooi. Ik ben helemaal fan van deze update. Het donker groen, het goud, de frambooskleurige tint,… I love it all.

Then and Now Eyeshadow Palette

Wat ik persoonlijk superfijn vindt aan dit palette is dat er een boekje bij zit met verschillende looks. Zo kan je aan de slag als een echte pro en mooie intense looks creëren. Zoals je bijvoorbeeld hierboven ziet, deze look is niet voor elke dag maar super mooi voor een feestje.

Mijn conclusie : dit palette is prachtig en voor mij persoonlijk een aanrader. Ik had zelf nog geen producten van dit merk maar met ‘Then and Now Eyeshadow Palette’ heb je direct een heel uitgebreide collectie van Too Faced en veel mogelijkheden om looks te creëren. En dat het er dan nog eens fantastisch uitziet is mooi meegenomen.

Ben jij al bekend met Too Faced ? Spreken de tinten je aan of zegt het je niks ? Laat het me gerust weten <3

Volg je me al op Instagram , BLOGLOVIN’ , Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

5 Comments

  1. 13/11/2018 / 20:54

    Geweldig zeg deze, leuk verhaal erbij en heb nooit echt een palette gehad die lekker ruikt dus geweldig ja dan.wat koste deze vast wel prijzig maar wel GEWELDIG hihi fijne avond liefs

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?