Home » DRAAG EENS KLEUR IN DE HERFST

DRAAG EENS KLEUR IN DE HERFST

DRAAG EENS KLEUR IN DE HERFST

Processed with VSCO with a6 preset

Ok, ik moet iets bekennen. Mijn standaard kleuren om te dragen tijdens de meer donkere dagen zijn zwart, denim en kaki. Maar met al die leuke, kleurrijke mode in de rekken en die prachtige herfstdagen momenteel , grijp ik graag naar kleurtjes.

Een tijdje terug vond ik deze leuke lila, paarse combo in Primark. De culotte zit zalig en de intense kleur vind ik prachtig. Deze broek werd door mijn schoonmama dit weekend wel gebombardeerd als “best wel kort voor de winter” en de vraag “is dat niet te koud ?” werd ook gesteld. Maar wie mooi wil zijn moet lijden of zo iets + de iets hogere laarsjes compenseren dan ook weer veel 😉

De lila pull is super zacht en ik ben helemaal gek van de structuur. Die kleine bolletjes zijn zo schattig. De kleur is trouwens makkelijk ook te combineren met denim, donkerblauw en camel.

Mijn laarsjes heb ik onlangs gescoord op Boohoo in de solden. Snake of slangenprint is helemaal on trend. De hak is niet te hoog en lekker comfortabel en ik ben van plan ze deze winter veel te dragen. Ook op mijn zwarte skinny of cropped high waisted jeans zullen ze zeker niet misstaan.

Ik draag : Primark pull; Primark culotte; Boohoo laarsjes; Weekend by Max Mara mantel (oud, gelijkaardige mantel hier)

Ik ben alvast benieuwd wat je van deze combinatie vindt en of jij ook kleur aan durft in de herfst en winter. Laat het me gerust weten <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

3 Comments

  1. 09/11/2018 / 09:06

    Die kleur is inderdaad zalig mooi! Ik ben ook wel fan van kleur dragen maar zo’n culotte vind ik nu wel echt te fris. Ik heb ook veel kortere mom jeans en zo lang ik geen mooie laarsjes heb gevonden, draag ik ze niet meer. Haha. Als m’n enkels het koud hebben, heeft heel mijn lijf het koud!

    • 09/11/2018 / 13:06

      Hihi snap ik wel. Nu is gelukkig de temperatuur nog best ok. Groetjes x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?