Home » CREËER EEN ZALIG ME-TIME MOMENTJE MET DE PRODUCTEN URTEKRAM

CREËER EEN ZALIG ME-TIME MOMENTJE MET DE PRODUCTEN URTEKRAM

CREËER EEN ZALIG ME-TIME MOMENTJE MET DE PRODUCTEN URTEKRAM

Processed with VSCO with a6 preset

Een tijdje terug ontdekte ik de producten van Urtekram, dat fijne Deense merk dat staat voor organic producten en dat lief is voor je huid (lees het hier). Urtekram heeft onlangs hun verzorgingslijn uitgebreid met lavendel en laat dat nu juist een super ontspannende geur zijn, ideaal voor een me-time momentje. Ik testte alvast de collectie uit voor jou. Hieronder vind je alle producten terug.

De collectie met lavendel is super uitgebreid en heeft ook een deo in de collectie. Ik testte hem al even uit en hij is super zacht en heeft natuurlijk die fijne lavendel geur. De roller is makkelijk om mee te nemen in je tas.

Zin om een ontspannend badkamermomentje in te lassen ? Met deze shampoo kan je alvast starten om je haren super fijn te wassen. Leuk pluspunt, de shampoo geeft je haren een mooie glans.

Een douchegel kon natuurlijk niet ontbreken in deze verzorgingslijn. Hij ruikt natuurlijk terug super fijn naar lavendel en is gewoon zalig om te gebruiken.

De bodyscrub, ik ben gewoon zo fan van de bodyscrubs van Urtekram. Ze zijn zalig om te gebruiken en ook deze stelt terug niet teleur. Een toppertje <3

De bodylotion is fijn om te gebruiken. Licht van structuur, redelijk vloeibaar en dringt snel in de huid.

Als laatste testte ik de body oil, dit product is nieuw voor me. Ik gebruik standaard bodylotion maar voor de winterdagen zou ik deze wel gebruiken. Wel meer s’avonds na een badje omdat een olie toch iets rijker is. En een lavendelgeurtje op je huid net voor het slapen, helpt je misschien wel iets vlugger in te dommelen.

Is lavendelgeur helemaal je ding, dan is deze verzorgingslijn zeker iets voor jou. De geur is zalig en nu de dagen wat korter worden, is het toch heerlijk om de badkamer in te vluchten een zalig bad te nemen en je te verwennen met heerlijk geurende producten. Zalig me-time creëren dus.

Hou jij van lavendelgeur of is dit toch niks voor jou ? Laat het me weten in de comments <3

Zelf benieuwd geworden naar de producten van UrtekramUrtekram is o.a. te koop bij bioplanet en bol.com. Het volledig assortiment body care kan je hier bekijken.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

6 Comments

  1. 06/11/2018 / 19:53

    Owh wat een leuke blog meis en ben gek op lavendel.had laatst een blog over lavendel pillow spray en lavendel olie en lavendel haar zeep etc…pure lavendel lovin it hihi???erg fijne producten had je een samenwerking of kocht je zelf alles.Fijne avond???

  2. HosteSarah
    07/11/2018 / 09:54

    Lavendel is een van mijn favoriete geuren! Super interessante blog trouwens. Ik kende dit merk helemaal nog niet, maar al de producten zien er wel leuk uit! Zeker die body oil. Ik gebruik standaard ook lotion, maar voor de winter zou dit zeker handig zijn. Fijne tip!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?