Home » HELLO BOONTJE HEEFT JE HULP NODIG

HELLO BOONTJE HEEFT JE HULP NODIG

HELLO BOONTJE HEEFT JE HULP NODIG

Aan alle lieve lezers of toevallige passanten op mijn blog. Lees even onderstaand bericht. Ik zou het super vinden om je mening te krijgen <3

? HELLO BOONTJE HEEFT JE NODIG ?

In tijden waar eens vlug scrollen door Instagram meer en meer de voorkeur heeft en blogs lezen steeds minder populair wordt, vraag ik me af wat jij graag leest op helloboontje.com ?

Ik hoor graag je mening en zet voor jou een aantal onderwerpen hieronder die je momenteel op helloboontje.com kan lezen.

1. Outfits
2. Beauty reviews
3. Tweedehands styling
4. Persoonlijke verhalen
5. Samenwerkingen met merken
6. Modetrends

Ik zou het super vinden mocht je even de tijd nemen om me dit te laten weten in de comments hieronder of via mail op helloboontje.com.

Alvast bedankt 

 

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Share:

10 Comments

 1. 04/11/2018 / 11:02

  Outfits vind ik persoonlijk altijd enorm leuk om te lezen omdat deze mij veel inspiratie geven. Persoonlijke verhalen is ook altijd tof, dat geeft je blog een extra touch en zo maak je het ook meer jouw eigen ding ☺️?

 2. 04/11/2018 / 12:00

  Voornamelijk outfits en beauty reviews vind ik leuk om te lezen. Modetrends en toffe samenwerkingen met bedrijven interesseren mij ook wel.

 3. Jennifer
  13/11/2018 / 13:05

  je outfits vind ik geweldig, je hebt een leuke styling. Ook hoe je tweedehandsstyling doet, je bent heel creatief hierin en je ziet echt niet dat het tweedehands is. 2 hele leuke onderwerpen :-).

 4. sabrina
  20/11/2018 / 20:43

  Tweedehands en beauty!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?